Maysa Maria Maxer a venit pe lume  pe 18 octombrie, deși inițial Deea era programată la cezariană pe data de 21 octombrie. Soției lui Dinu Maxer i s-a rupt apa în timpul nopții, pe la ora 2, și a avut ulterior și o desprindere de placentă. Deea a povestit prin ce probleme a trecut în timpul operației de cezariană, mărturisind că a avut hemoragie internă.

Deea Maxer, primele declarații despre spaima pe care a trăit-o când și-a adus fetița pe lume. A avut hemoragie internăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Am avut o durere de spate incredibilă pe care n-am crezut că o voi avea vreodată. Am simțit ce înseamnă instalarea unui travaliu. Am crezut inițial că am ori o criză de rinichi ori în seara aia mi se rupe apa și nasc. Criza de spate s-a lăsat cu frisoane cumplite. Țipam, Dinu nu știa ce să îmi facă să mă liniștesc, mă durea îngrozitor. A durat vreo 10 minute, ba transpiram, ba mi-era cald, iar într-un final am adormit. La ora două jumate mi s-a rupt apa (..) Contracțiile erau atât de dese încât aveam riscul de rupere a uterului. Mă așteptam să nu fie o operație ușoară pentru că eu aveam și varice interne”, a început Deea Maxer să povestească întreaga întâmplarea cu nașterea, pe platforma YouTube.

Ajunsă la spital, la maternitatea Bucur, Deea și cadrele medicale au încercat să dea de doamna doctor care a operat-o pe vedetă, care avea în plan să se întâlnească cu aceasta abia de dimineață în acea zi. Aceasta a venit în fugă la spital să asiste la venirea pe lume a Maysei.

Deea Maxer a făcut hemoragie internă în timpul operației de cezariană

„A plâns cum a venit pe lume  (Maysa n.r). Eram amețită de la ce mi-au administrat și mi-au pus-o la obraz și mă gândeam: e a mea! Eram atât de șocată. A fost un moment senzațional. Când au pus-o lângă mine s-a liniștit, nu a mai plâns și mi s-a părut o conexiune incredibilă. După au luat-o și au dus-o la neonatologie. Și aici a început teama, frica, pentru că din momentul acesta operația a mai durat încă o oră. Pentru că mie mi s-au spart varicele de pe organele interne. Varice pe care eu le aveam și s-au agravat în timpul sarcinii, care au  început să se spargă și au dat într-o hemoragie pe care doamna doctor a reușit să o țină în frâu. (…) Îmi spunea Dinu  că la un moment dat aveam opt pense în burtă cu care  încercau să stopeze hemoragia. Doamna doctoră țin minte că a spus, la un moment dat, că cine o mai zice că cezariana este ușoară șă-și închidă limba, cu alte cuvinte.  (…) Ziua și noaptea aceea am petrecut-o la reanimare, iar a doua zi s-a încercat ridicarea mea din pat. A fost foarte grea pentru că aveam drene. Am avut amețeli, înfundat de urechi, tensiune, glicemie mică etc. (..) A durut îngrozitor”, a mai povestit Deea întreaga întâmplare.

Deși a avut o operație cu probleme, recuperarea nu a durat mult și Deea a putut să plece acasă cu Maysa după câteva zile.

Citește și: