După divorțul de Dinu Maxer, răfuielile televizate și apoi acalmia firească, Deea Maxer se bucură de relația cu Robert Drilea, noul ei iubit. Cei doi s-au relaxat într-o vacanță în Thassos, supranumită „insula de smarald”, de unde au publicat poze superbe pe rețelele sociale. Deea radiază de îndrăgostită ce e, s-a afișat în costum de baie, în ținute estivale și din poze nu lipsește cel mai de preț accesoriu, zâmbetul.

Aflată pe celebra Marble Beach, din Thassos, Deea Maxer a ținut să facă unele precizări pentru cei care subestimează această destinație și preferă să zboare 12-14 ore, pentru a ateriza în insule exotice. „Unii spun că insula Thassos e pentru «săraci». Când ne-o fi mai rău, așa să ne fie. Apropo, vă recomand locația! Este superb!”, a scris Deea, pe Instagram, în dreptul unor poze superbe.

„E o insula superbăăăă, iar cine spune asta ar trebui să reconsidere ce înseamnă sărăcia”, „Ce mi-aș dori să mă aflu și eu acum în sărăcia aia”, „Ești superbă”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Thassos, cunoscută drept ”insula de smarald”, este la doar nouă ore de mers cu mașina de București, de aceea reprezintă una dintre destinațiile de vacanță preferate de conaționalii noștri. În Thassos se întâlnesc și numeroase plaje cu distincția Blue Flag, precum Golden Beach, Skala Prinos, Pefkari, Makriamos și Limenas. Blue Flag oferă garanţia că nisipul şi apa sunt curate.

deea-maxer-si-iubitul-vacanta-thassos-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Costi Ioniță face praf Thassos. Solistul, indignat de ceea ce a găsit la plajă

De cealaltă parte, există și vedete care au fost foarte dezamăgite de această insulă grecească. Să ne amintim ce tam-tam a făcut Costi Ioniță pe Tik-Tok, anul trecut, când a ajuns în Thassos. Compozitorul a fost nemulțumit de ceea ce a găsit la plajă, în insula din Grecia preferată de atâția români.

Costi Ioniță a desființat, practic, această destinație, în câteva filmulețe pe care le-a pus pe TikTok, acolo unde este urmărit de peste 300.000 de fani. Celebrul compozitor și solist a fost nemulțumit de calitatea apei… la mal: „Aici suntem în Thassos, Massos, figuri fine, altceva. Uitați-vă mizeria. Tot România și litoralul românesc sunt forță”.

„Fraților, sunt în Grecia, la mare, na, cică Thassos, frumos, uitați ce mizerabilă este apa. Am venit că așa a fost conjunctura, că altfel tot la noi, la România, aș fi venit. Forza România!”, spunea fostul concurent de la „Survivor” într-un filmuleț.

„Măi, fraților, eu nu glumesc. E mizerabilă tare de tot. Uită-te și tu. Păi imi e și silă să intru în ea. Asta e, România e forță!”, spune Costi Ioniță în alt video.

Citește și: VIDEO Costi Ioniță face praf Thassos. Solistul, indignat de ceea ce a găsit la plajă: „Aici suntem în Thassos, Massos, figuri fine”

Citește și: De ce este atât de frumoasă și albastră marea din Grecia!