După divorțul de Dinu Maxer, Deea Maxer a preferat să nu facă prea multe declarații. A ales discreția și legat de noul partener de viață. Chiar și noua relație și-a făcut-o publică tot pe rețelele de socializare, fără să ofere prea multe explicații cu privire la Robert.

Cu toate acestea, pentru a pune capăt anumitor zvonuri, dar și pentru a spune lucrurilor pe nume, artista a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță, făcând câteva dezvăluiri picante legat de motivele divorțului de tatăl copiilor ei.

„Spune trei defecte ale lui Dinu Maxer”, a fost una dintre provocările lansate de Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii sale de la Pro Tv.

„Violent verbal, irascibil și lipsa iubirii de sine. Astea sunt. Lipsa de iubire de sine este un defect, eu consider că se neglija, nu avea grijă de el, mie îmi place ca omul de lângă mine să se iubească.

Eu l-am cunoscut acasă și vorbesc de omul lângă care am trăit 18 ani”, a fost răspunsul prompt al Deei Maxer.

Cum a reacționat mama artistei la vestea divorțului

Chiar dacă pentru toți fanii a fost un șoc vestea divorțului, artista spune că mama sa a fost extrem de fericită când a auzit decizia, întrucât femeia știa cât de toxice erau lucrurile în relația celor doi.

„Copiii sunt realizarea noastră cea mai mare și este lucrul pe care împreună l-am făcut cel mai bine în viață.

Au intervenit tot felul de lucruri care ne-au adus în pragul divorțului și care ne-au făcut să luăm această decizie. Nu cred că mama a suferit că am divorțat, mama este fericită că sunt bine, că sunt copiii bine și că ei au înțeles, iar noi am făcut lucrurile astfel încât să le fie confortabile lucrurile.

Copiii noștri nu au avut nevoie de terapie. Lucrurile erau toxice, iar asta a fost cea mai bună decizie.”, a declarat Deea Maxer în cadrul aceleiași emisiuni.

dinu-si-deea-maxer-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deea Maxer avea doar 15 ani când a început relația cu Dinu

Vestea că Dinu și Deea Maxer divorțează, după 14 ani de mariaj, a luat pe toată lumea prin surprindere marți, 28 martie, atunci când cuplul a anunțat, pe Instagram. Cei doi păreau familia perfectă, care a trecut testul timpului, mai ales că împliniseră 18 ani de iubire. Deea era doar o copilă atunci când l-a cunoscut pe Dinu, ea avea 15 ani, iar el, 32.

„Pentru el a fost dragoste la prima vedere, pentru mine nu, pentru că nu îndrăzneam la o relație cu Dinu”, mărturisea Deea în emisiunea „Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars.

Și Dinu a povestit, în emisiunea lui Cătălin Măruță, cum a început povestea lor de dragoste. „Era în anul 2005, atunci când mă despărțisem de Nicoleta (n.r. Nicoleta Luciu), și era mare circ după separare. Noi ne-am ascuns vreo doi ani. Nu am fost cu amândouă deodată, deși așa a părut.

După două săptămâni de la despărțire am vorbit cu Nicoleta și i-am zis de prietena mea. Iată și demonstrația că am iubit-o foarte mult! Deea avea 15 ani, și eu aveam 32 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani.

Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă. Soacra mea e cu 5 ani mai mare. Îmi plăcea atât de mult de Deea, încât am studiat cazurile celebre de genul din America ale actorilor celebri, asta ca să văd dacă fac publică relația. Nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc, dar m-am căsătorit”, a declarat Dinu Maxer în 2021, în cadrul emisiunii „La Măruță” (PROTV).

Vezi și Ce spun părinții Deei Maxer despre noul ei iubit. Primele declarații ale lui Robert Drilea

Citește și:

Mădălin Ionescu, motivul pentru care a slăbit 12 kilograme. Cu ce probleme de sănătate se confruntă prezentatorul

Cum își crește Dan Negru copiii. O întâmplare din copilărie i-a schimbat complet viața și îi dictează atitudinea față de bani