„Despre noua minune din viața noastră! Mulțumim Doamne, Doamne!”, a scris Deea Maxer. Mai mult, bruneta a publicat și o imagine cu burtica de gravidă.  Deea și Dinu Maxer mai au împreună un băiețel, Andreas, în vârstă de 8 ani, iar acesta este extrem de talentat și seamănă perfect cu tatăl lui. Deea și Dinu Maxer  formează unul din cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc și își dorea de ceva timp să-i mai facă un frățior sau o surioară lui Andreas.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Deea și Dinu Maxer și-au reînnoit anul trecut jurămintele

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit cu mare fast,  anul trecut, în octombrie,  10 ani de căsnicie. Cei doi și-au reînnoit astfel jurămintele și au făcut din nou nunta. „La 10 ani de la căsătorie ne-am gândit să facem nunta de 10. pe 10.10 într-o locatie de 10, să zicem așa. Asadar facem nunta din nou”, a spus Deea Maxer, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Cei doi a povestit că au decis să facă din nou nunta, după ce Dinu a pierdut verigheta.

”Cand ne-am mutat, subsemnatul, pierdut verigheta. Și atunci s-a suparat și a zis, când facem 10 ani, ne luam alte verighete, si le sfintim, facem asa o slujba de sfintire” a spus Dinu Maxer.

 

Citește și: