Vestea că Dinu și Deea Maxer divorțează, după 14 ani de mariaj, a luat pe toată lumea prin surprindere marți, 28 martie, atunci când cuplul a anunțat, pe Instagram. Cei doi păreau familia perfectă, care a trecut testul timpului, mai ales că împliniseră 18 ani de iubire. Deea era doar o copilă atunci când l-a cunoscut pe Dinu, ea avea 15 ani, iar el, 32.

„Pentru el a fost dragoste la prima vedere, pentru mine nu, pentru că nu îndrăzneam la o relație cu Dinu”, mărturisea Deea în emisiunea „Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars.

Deea Maxer avea doar 15 ani când a început relația cu Dinu

Și Dinu a povestit, în emisiunea lui Cătălin Măruță, cum a început povestea lor de dragoste. „Era în anul 2005, atunci când mă despărțisem de Nicoleta (n.r. Nicoleta Luciu), și era mare circ după separare. Noi ne-am ascuns vreo doi ani. Nu am fost cu amândouă deodată, deși așa a părut.

După două săptămâni de la despărțire am vorbit cu Nicoleta și i-am zis de prietena mea. Iată și demonstrația că am iubit-o foarte mult! Deea avea 15 ani, și eu aveam 32 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani.

Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă. Soacra mea e cu 5 ani mai mare. Îmi plăcea atât de mult de Deea, încât am studiat cazurile celebre de genul din America ale actorilor celebri, asta ca să văd dacă fac publică relația. Nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc, dar m-am căsătorit”, a declarat Dinu Maxer în 2021, în cadrul emisiunii „La Măruță” (PROTV).

deea-maxer-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Dinu Maxer a spus atunci și de ce s-a despărțit de Nicoleta Luciu. „Am fost gelos pe Nicoleta. Au fost trei motive pentru care ne-am despărțit: nu voiam copii, nu voiam să mă căsătoresc și nu vroiam ca ea să joace în telenovele! Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. Nu mă gândeam la căsătorie, dacă nu era Deea nu mă căsătoream niciodată!”, a explicat Dinu Maxer.

Deea Maxer, schimbări radicale înainte de divorț: implanturi, buze, dietă

Mamă a doi copii, Maysa (3 ani) și Andreas (12 ani), Deea Maxer nu pare acum în bătaia vântului, după divorțul de primul și singurul bărbat din viața ei. La sfârșitul anului 2021, bruneta s-a implicat într-o afacere cu produse cosmetice, tip MLM (multi level marketing), care îi asigură un venit frumușel.

„Am început ca și consultant al companiei și, într-o lună de zile am atins un record pe țară. În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei. În luna decembrie (n.r. 2021), în 10 zile de muncă, practic în jurul sărbătorilor am început această activitate, am reușit să câștig din noul meu business 1000 de euro. Iar în luna ianuarie, venitul meu final va fi undeva la 3000 de euro, într-o lună de zile”, declara Deea pentru Click.ro.

Iar această schimbare profesională a venit la pachet și cu o serie de schimbări fizice, care i-au dat și mai multă încredere în ea. Tot în 2021, Deea și-a schimbat vechile implanturi mamare, cu unele mai mari, de 450 ml, care i-au asigurat un decolteu mai proeminent, așa cum își dorea. Anul trecut, Deea a mai bifat o intervenție în cabinetul medicului estetician, și anume o augmentare a buzelor cu acid hialuronic. Nu în ultimul rând, artista s-a ambiționat și a ținut și o dietă drastică, dezamăgită de comentariile malițioase din mediul online. Deea Maxer a slăbit spectaculos și le-a închis gura cârcotașilor.

Citește și: Ce cadou complet ieșit din comun i-a făcut Deea Maxer soțului său. Dinu Maxer a rămas fără cuvinte! Puține femei ar avea curajul să procedeze astfel! Imaginile care spun totul!

Citește și: Dinu și Deea Maxer aniversează nunta de dantelă: ”Îți mulțumesc că mă suporți, iar eu mă felicit că te suport”. Imagini nevăzute de la nunta lor, unde mirele a venit pe cal