Deși artistului i s-a părut ciudat ca fetița să fie alăptată în public, Deea i-a explicat mândră că nu e deloc o rușine, ci e normal să-și hrănească fiica oriunde atunci când îi este foame.

”Dacă vineri am fost la țară la bunici, azi am profitat de soare și am ieșit în parc. Maysa plângea, iar Dinu m-a întrebat: „Alăptezi aici?” I-am răspuns mândră: „Da, chiar aici! Pe banca aceea la soare. Și oriunde altundeva atâta timp cât ei ii este foame și are nevoie de mine!””, a scris Deea, care a postat și câteva imagini cu ea pe facebook  în timp ce alăpta.

Deea Maxer a alăptat în public, pe o bancă în parc. Ce reacție a avut soțul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mesajele au început imediat să curgă pe rețeaua de socializare: Felicitari draga mea, si eu am alaptat oriunde si oricand pana la 2 ani si 3 luni. Si noi mancam oriunde si oricand ne este foame nu doar in bucatarie la masa. Felicitari pentru minunea voastra! Este superba!Va pup cu drag ”, „Felicitari!!!!! Sa va bucurati de puiul vostru frumos! Felicitari pentru ca alaptezi si pentru ca o faci oriunde e absolut minunat!!!!”, „Să vă trăiască fetița! Și felicitări pentru atitudine!”, „ Bravo Deea, felicitări!! Esti o mămică realistă, asumată și extrem de frumoasa!”, „Si eu am alaptat oriunde si oricand pe amandoi.Baiatul 2 ani si fetița 2 ani si 6 luni.Cele mai frumoase clipe!Creștere frumoasa”, au scris imediat fanii.

Nașterea nu a fost tocmai ușoară pentru Deea Maxer, iar în timpul cezarianei au apărut mici complicații, după cum a declarat soțul artistei.

„Ieri a venit pe lume fetita noastră MAYSA MARIA MAXER!  Chiar daca cezariana a fost programată (initial pe 21, ca apoi doamna doctor sa o mute pe 18) , ea a ales să vină putin mai devreme…asa ca a fost o noapte pe care nu o voi uita niciodată!!! „S-a rupt apa” la 2:30, contractiile s-au accentuat, noi doream sa o asteptam pe doamna doctor care ateriazase la 1 noaptea de la un congres, operatia a fost o provocare din cauza varicelor interne ale Deei care sangerau incontinuu… Am stat langa Deea pe toată perioada operatiei…peste o oră jumatate…trecând prin emotii de nedescris!’, a  mărturisit Dinu.

„Deea e bine, Maisa e foarte bine. Suntem extenuați. Poți să faci pregătiri, viața face cum vrea ea’, a declarat Dinu Maxer la Kanal D, la scurt timp după nașterea Maysei.

Deea și Dinu Maxer  mai au un băiețel, pe Andreas, în vârstă de 8 ani, însă își doreau foarte mult să fie și părinți de fetiță.