”O avalanșă de emoții trăiesc 🥰 . Petrecerea asta a fost altfel decât în ultimii ani! Dar a avut multe în comun cu celelalte : sănătate, binecuvântare, familie, iubire, recunoștință ! Am sărbătorit cei 31 de ani înconjurată de familia ce mă iubește. Restrâns, că astea sunt vremurile!

Cel mai frumos cadou este că suntem toți sănătoși, ceea ce îmi doresc și pentru voi!

Sunt recunoscătoare!🙏 🙏 🙏 ”, a scris artista pe un cont de socializare, unde a publicat și mai multe fotografii de la petrecere.

Deea-de-ziua-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Nu s-a pozat decât pe ea, așa că este un mister cine a participat la petrecere. “Pe 14 februarie îmi serbez ziua de naștere. Eu fiind născută pe 15, anul ăsta pică luni. O să serbăm Ziua Îndrăgostiților deodată cu ziua mea, acasă.

Am chemat familia pe la noi, suntem doar cupluri. Decorăm casa cu baloane cu heliu roșii, comandăm mâncare și încercăm să avem prima petrecere de când nu pandemia. Împlinesc 31 de ani.

Anul trecut, când am împlinit 30 de ani, Maysa avea 3 luni. Atunci am organizat o super petrecere cu 80 de persoane, fix înainte de intrarea în carantină.

De ziua mea vreau ca toți cei din jur sa fie sănătoși, ceea ce până acum s-a întâmplat pentru că, Slavă Domnului, am fost feriți de rele. Lucrurile materiale sunt irelevante, însă ce-i drept ne fac viața mai ușoară. Vreau să mă văd cu familia și prietenii, îmi e dor de socializare, de spectacole, de muzică.

Am lansat o piesă, un nou proiect muzical, un concept pentru evenimentele care abia aștept să reînceapă și îmi doresc să mă bucur cu ea de succes și să o cânt la cât mai multe nunți. Am venit cu ceva nou anul acesta. Împreună cu Dinu și cu Taraful Viorel Bogățeanu, oferim luna de miere cadou pentru orice nuntă la care vom cânta! Ne dorim ca pandemia să treacă și viața noastră artistică să revină la normal!”, a mărturisit Deea pentru Click!.

”Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă”

De ziua ei, Deea a făcut și o radiografie a relației ei: ”Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind.

Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a mai declarat Deea Maxer pentru sursa citată.

Vezi și Singurul lucru pe care Deea Maxer nu i l-ar ierta soțului ei, Dinu Maxer

Citește și:

E oficial! Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa și prințul Harry sunt în culmea fericirii

Dezvăluirile emoționante ale mamei Laurei Stoica, la 15 ani de la decesul solistei. Mai păstrează legătura cu familia logodnicului fiicei sale?