La naștere, bebelușul a avut 3 kilograme și 850 de grame și a primit nota 10 din partea medicilor.

Frumoasa vedetă de la Kanal D a ales să nască pe cale naturală, în apă, o procedură despre care se spune că ar diminua considerabil contracțiile, fiind mai puțin dureroasă.

Deea și iubitul ei, Andrei, au avut parte de o mare surpriză, pentru că, inițial, erau ferm convinși că vor deveni părinți de fetiță. Însă, Universul le-a pregătit altceva.

Până să știe dacă vor avea fată sau băiat, cei doi aveau pregătit un nume de fată: Tokyo. După ce au aflat că vor avea un băiețel, Deea și Andrei Stoian s-au gândit să-l numească Lian.

“Suntem bine. Lian este cel mai minunat bebeluș și a venit pe lume în mod natural, în apă, la 3 kilograme și 850 de grame, azi-noapte la ora 04:01, alături de cel mai bun tătic din lume.

Am avut un travaliu lung, spun cei de lângă mine, și destul de greu, spun brațele și picioarele și tot corpul meu, dar jur că se întâmplă ceva și uiți tot când îl ții în brațe, așa că aș putea să spun că am avut cel mai frumos travaliu, până la urmă nimic nu vine ușor…

Am născut natural, în apă, fără pic de medicamentație sau anestezie… s-a născut în apă și fără să am vreo ruptură de perineu. Lian are cel mai frumos plâns din Univers”, a scris Deea Codrea, pe Instagram, imediat după naștere.

Vezi și Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea când Cristina Cioran a născut prematur? A povestit totul în lacrimi

Citește și:

Cum arată singurul copil biologic al Luminiței Anghel, născut când aceasta avea 42 de ani: ”M-a ținut și mă ține tânără”

A divorțat pentru că nu mai putea îndura bătăile soțului. La peste 40 de ani a rămas însărcinată și acum s-a căsătorit cu noul iubit! În mai puțin de un an toată viața i s-a schimbat!