Acum lucrurile par să se mai fi potolit. Cântăreața este în stare să abordeze subiectul cu mai mult calm, iar recent a făcut niște declarații care au luat din nou pe toată lumea prin surprindere.

Deși au anunțat că divorțează acum mai bine de două luni, nici până în acest moment cei doi nu au ajuns în fața nortarului. Cu toate acestea, acesta e următorul pas, crede ea.

“Va fi un divorț foarte frumos. Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură.

Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a spus Rona Hartner, la Antena Stars.

Dumnezeu cu mila, vom vedea!”

Deși inițial Rona nu a vrut să divulge motivele care au dus la ruptura dintre ea și soțul ei, la nici doi ani de căsnicie, actrița a spus abia acum adevărul gol-goluț. Se pare că artistul francez ar mai fi încă legat sufletește de fosta soție.

“Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla.

La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila, vom vedea”, a explicat actrița.

Vezi și Abia au anunțat divorțul și deja au făcut și partajul. Rona Hartner: „A plecat cu tot ce vrut de la mine”. De fapt de ce s-au despărțit

Citește și:

An de coșmar pentru Oana Sîrbu: „12 minute, atât am dat masca jos, și asta a fost”. Din păcate, asta nu e tot

„Cea mai frumoasă fetiță din lume” s-a transformat într-o tânără superbă, dar ascunde o mare suferință