Pepe a explicat că mama fiicelor sale a fost cea care și-a dorit separarea, lucru care nu i-a picat deloc bine. Deși a suferit enorm, artistul este pregătit să-și refacă viața. Mai mult de atât, își mai dorește copii.

Pepe nu ar fi dorit să se despartă de Raluca Pastramă

”Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez.

Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

Raluca a decis să divorțeze de Pepe

Raluca Pastramă a mărturisit cum a fost pentru ea perioada de după divorțul de Pepe.

”Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere.

Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!

Trebuie să învăţ din greşeli, fiindcă am înţeles că poţi face greşeli şi la 40, şi la 50 de ani, şi mai târziu. Şi apoi trebuie să înveţi să le accepţi!”, a mai adăugat fosta soție a lui Pepe.

Vezi și Pepe s-a mutat deja cu noua iubită? De fapt de când și cum s-au cunoscut Pepe și Yasmine Ody

Citește și:

Cum arată mama lui Răzvan Simion. Prezentatorul TV, imagine rară și adorabilă din copilărie

Care este motivul pentru care Cătălin Scărlătescu nu s-a căsătorit până acum. Sora juratului dă din casă