Deși lucrau împreună la același post TV, cei doi  s-au cunoscut abia în 2002, când au fost chemați să înregistreze imnul Pro TV pentru 1 decembrie 2002,  cu ocazia aniversării a șapte ani de existență a ProTv-ului. După doar câteva zile s-au reîntâlnit la petrecerea unui prieten comun și astfel, au început o relație. Au trecut 16 ani de atunci și au o căsnicie fericită de 14 ani și doi copii frumoși, Luca și David.

Olivia s-a retras de pe micul ecran

Olivia s-a retras de pe micul ecran și a renunțat la pupitrul știrilor pentru a se dedica familiei. Deși sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală, Andi Moisescu a vorbit acum pentru prima dată despre frumoasa lui soție. Într-un interviu pentru click.ro, juratul de la „Românii au talent” a făcut o declarație surprinzătoare despre soția lui. El a mărturisit că nu crede că Olivia va mai reveni vreodată pe micul ecran și îi este foarte recunoscător că este atât de dedicată copiilor.

Întrebat dacă i-ar plăcea ca soție lui să se întoarcă în televiziune, Andi a răspuns scurt. „Nu ştiu dacă o mai pasionează subiectul ăsta, mă bucur foarte tare să o văd în varianta în care să se ocupe exact aşa cum se ocupă de copiii noştri. Este cartea câştigătoare, şi pentru care îi voi rămâne profund recunoscător. E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata. E cea mai norocoasă ecuaţie posibilă”, a declarat vedeta Pro TV pentru Click.

 

Citește și: