Gerard Pique e deja cunoscut pentru faptul că are obiceiul să facă declarații nefericite, însă de data aceasta, vizată a fost chiar soția lui. Prezent la un eveniment organizat de FC Barcelona, el a iscat numeroase controverse după ce a făcut dezvăluiri din viața lui de cuplu cu a Shakirei, care nu-i fac cinste artistei.

Celebrul jucător a fost întrebat despre activitatea lui în bucătărie, iar răspunsul lui i-a enervat la culme pe fanii cântăreței.  „Eu nu gătesc. Nu gătesc nimic niciodată, dar Shakira încă învaţă!…”, a spus acesta într-un interviu pentru Diario Gol.

Citește și: „Căsnicia prințului Harry cu Meghan Markle nu va dura mai mult de cinci ani”. Cine face această declarație

Gerard Pique i-a supărat pe fanii Shakirei

Astfel, el a lăsat de înțeles că el nu are ce căuta în bucătărie, pentru că acolo e locul femeii, dezvăluind însă că nici soția lui nu prea se pricepe la gătit. Răspunsul lui a fost considerat „stânjenitor şi defăimător” și a fost aspru criticat de fani, care l-au taxat dur pe starul echipei FC Barcelona. Aceștia l-au numit egoist, misogin, machista (n.r.- șovinism masculin), înapoiat, neandertalian. „Du-te înapoi în peșteră”, „Du-te la copacul de pe care ai coborât”, „Ce face Shakira cu un im al peșterii”, „Las-o în pace”, au fost câteva dintre comentariile de pe rețelele de socializare ale internauților.

Însă, nici Shakira nu a scăpat de critici. Internauții au acuzat-o că nu se respectă pe sine, pentur că tot timpul caută să aibă alături numai bărbați dominanți, posesivi, care se consideră adevărați „macho”.

De cealaltă parte, Shakira a încercat să-i spele imaginea fotbalistului ei, spunând că este un spaniol autentic. ”Gerard este spaniol autentic, se poartă foarte natural. Este foarte gelos şi posesiv, şi îi place să aibă mereu totul sub control, dacă îi ceri mereu aprobarea lucrurile sunt foarte simple. Îi place să-și apere teritoriul. Și îmi place de el așa”, a declarat Shakira într-un interviu la postul de radio „Kiss Fm” din SUA.

Citește și: