Delon, care sărbătorește 60 de ani de carieră,  a spus clar în acest interviu emoționant, intitulat „Moi, Delon: l’interview de sa vie”,  că ar pleca fără regrete de pe această lume pentru că urăște foarte tare timpurile astea. „Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut totul. Dar mai ales, urăsc epoca asta. Îmi vine să vomit”, a spus el.

 

„Sunt acei oameni pe care îi urăsc. Totul este fals, totul e greșit. Nu mai există respect, nu mai există cuvântul dat. Doar banii mai contează. Auzim vorbindu-se de crime întreaga zi. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete”,  a explicat actorul în vârstă de 82 de ani.  Marele star a vorbit deschis despre cariera sa, dar și despre relația lui dificilă cu familia, despre femeile pe care le-a iubit și despre prietenii pe care i-a pierdut, fiind încă afectat de dispariția iubirii vieții lui, actrița Mireille Darc.  „Aproape toată lumea a murit”, a precizat miticul actor din „Ghepardul”.  Întrebat dacă o femeie ar mai avea loc în viața lui acum, Delon nu a ezitat să spună că nu a găsit încă „acea femeie”.

Și-ar dori o femeie în viața lui

„Nu spun că nu există candidate. Sunt zece, dar niciuna nu este potrivită pentru a-mi încheia viaţa. (…) Aş putea să mă căsătoresc cu cineva dacă ea ar fi pregătită să mă însoţească până la final”, a explicat actorul.

Potrivit site-ului lepoint.fr, Alain Delon a mai declarat că filmările la „ultimul film”, cu Patrice Leconte şi în care apare alături de Juliette Binoche, sunt „în întârziere” și ar dori să se întoarcă pe platouri pentru o ultimă dată.

Ultimul film cu Alain Delon a avut premiera în 2008, fiind vorba de  „Asterix la Jocurile Olimpice/ Astérix aux jeux olympiques”, cu Frédéric Forestier şi Thomas Langmann, în rolul lui Iulius Cezar.

Citește și: