„La data de 21 februarie a.c, în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au oprit în trafic un  bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe bulevardul Eroilor din Orașul Voluntari, județul Ilfov.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul  indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive.

Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București, în vederea  prelevării de mostre biologice de sange și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.”, se menționează în comunicatul poliției.

Pentru fapta sa, George Burcea a primit dosar penal și dacă va fi condamnat i se va anula permisul de conducere.

Din momentul în care a fost prins drogat, soțul Andreei Bălan a fost nevoit să-și lase mașina în stradă. El nu mai are voie să conducă până la definitivarea dosarului, iar dacă va fi condamnat permisul îi va fi anulat. Pentru a putea șofa din nou, George va trebui să dea examen, însă, după o perioadă de aproximativ doi ani de la condamnare. Atunci va fi considerat reabilitat, scrie click.ro.

Reporterii Spynews.ro l-au contactat pe George Burcea pentru a verifica această informaţie. Soţul Andreei Bălan a răspuns politicos, dar când a auzit despre ce este vorba, a închis telefonul.

Citește și: