Celebrul actor are milioane de admiratoare în întreaga lume, iar acestea fac uneori lucruri ieșite din comun ca să atragă atenția. Însă, o femeie a reușit să uimească toată India și a iscat un adevărat circ în clădirea de lux în care locuiește Salman. Aceasta a declarat că este soția starului și a încercat să intre în apartamentul acestuia, însă a fost oprită de bodyguarzii lui Salman Khan, chiar la ușa apartamentului.

Salman Khan era în Abu Dhabi

Femeia era „înarmată” cu niște bețe mari pentru frigarui din oțel și a intrat fără probleme în complexul Galaxy Apartments Gates, unde se află apartamentul actorului. Agenții de pază au fost alertați după ce aceasta a început forțeze ușa și să bată puternic în ea. Însă, în loc să anunțe poliția, ei au chemat pompierii. Și asta, pentru că tânăra a fugit apoi pe terasa complexului, unde își declara în gura mare dragostea pentru actor și amenința că se va sinucide.  „Pompierii au reușit să o „dezarmeze” și apoi au lăsat-o să plece. Ea continua să țipe <<Salman Khan este soțul meu>>. Era foarte agresivă”, a declarat o sursă.

Cu toate acestea, femeia nu avea nici un act care să dovedească că într-adevăr ar fi soția starului, iar Salman Khan nu era acasă. Acesta era în Abu Dhabi când a avut loc incidentul.

Citește și: