„Când un suflet se ridică la cer pe pământ se sapă o groapă. Ne dăm seama că au rămas multe lucruri nespuse și ne simțim neputincioși. Nu mai putem face nimic… Doar să ne regăsim lângă un sicriu și să ne luăm rămas bun… Cu o lacrimă în colțul ochiului și cu inima sfărâmată. Sufletul Marinei Scupra a plecat spre îngeri, dar trupul neînsuflețit va mai poposi până mâine la 11,00 la Biserica Bălăneanu (Șoseaua Mihai Bravu nr. 117-119). Orice rămas bun îi va aduce liniștea și îi va face drumul mai lin…”, a scris cântăreața Mirabela Dauer, luni, pe pagina sa de Facebook.


Citește și: Micul prinț George „iubește orice lucru pe roți”, iar Charlotte este topită după prințese Disney. Prințul William și Kate Middleton le-au interzis însă un singur lucru. Nu au voie să se atingă de …

Marina Scupra a fost diagnosticată cu cancer în lun aprilie

„Doare!Doare să te surprinzi vorbind despre colegii tăi la trecut. Doare să te vezi cu un om, vorbiti, radeti si in scurt timp sa auzi ca nu mai e. Doare sa vezi cum viteza de evolutie a tehnologiilor este egala cu cea a distrugerii din interior a unei fiinte vii. Doare sa vrei sa ii transmiti ceva si sa te lovesti de tacere. Odihneste-te in liniste si pace, Marina Scupra!”, a scris și Aurelian Temișan.

Și SIlvia Dumitrescu a reacționat imediat la această veste tristă. „Draga mea Marina ( Marina Scupra),artist frumos cu glas minunat,nebunica si vesela,nu mi-am imaginat vreodata sa-ti scriu aceste cuvinte de ramas bun!Drum lin spre ceruri si Dumnezeu sa te odihneasca!!!R.I.P.”, a scris artista pe pagina ei de facebook.

Marina Scupra a fost diagnosticată cu cancer, în luna aprilie. Până atunci, spun apropiații, artista nu a acuzat dureri și nu suferise de nicio boală. Cancerul a avut însă o evoluție galopantă.

„Medicii au făcut tot ce au putut. Au operat-o, au urmat toate demersurile (…) A fost tumoarea mult prea mare când au găsit-o, a cuprins mai multe organe”, a declarat pentru libertatea.ro un apropiat al familiei artistei.

Voleibalistul Claudiu Pițigoi, soțul Marinei Scupra, i-a fost alături în spital, până în ultima clipă. „O boală nemiloasă cu o evoluție rapidă a doborât-o fără să ne dea răgazul de a ne dezmetici. Fac un apel la bun simț și discreție din partea tuturor. Marina a trăit discret toată viața”, a spus Claudiu Pițigoi, într-un mesaj trimis presei. „Dacă nu te controlezi, cancerul când te doare este prea târziu. Boala asta perversă nu ne dă niciun semn până în ultimul moment”, a precizat Pițigoi.

Citește și: