Patricia Țeicu-Rădulescu împlinise în urmă cu o săptămână 41 de ani și după doi ani de luptă cumplită cu o formă rară de leucemie, aceasta s-a stins din viață lăsând în urmă doi copii, în vârstă de 7 și 10 ani, Kasandra și Andrei, și un soț îndurerat, Adrian Rădulescu.

Cu toate acestea,  Marius Țeicu și-a găsit în cele din urmă puterea și cu lacrimi în ochi a făcut o declarație emoționantă după ce și-a luat rămas bun de la propriul copil.

“În ziua în care s-a născut Patricia am declarat un lucru, că a fost cel mai fericit moment din viața mea, acum cred că e cel mai greu moment… când a plecat în ceruri. A fost un copil bun, a fost un om generos, apropiat de copiii pe care îi diviniza. Zicea că trebuie să se facă bine, să aibă grijă de ei. Era foarte optimistă, extraordinar de luptătoare. A sperat până în ultimul moment. A fost convinsă că se va face bine, dar uite… cu o boală ca asta nu s-a mai putut face nimic. Pot să vă spun că sunt debusolat, am fost foarte apropiați”, a spus Marius Țeicu pentru libertatea.ro.

ANGE3418SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și:La 30 de ani de la apariția în „Liceenii”, Ionică se bucură de o carieră de succes. Fiica lui îi calcă pe urme și joacă în piese de teatru

Nepoții au stat de vorbă cu un psiholog

”Suntem bulversați… Sper ca Dumnezeu să mă întărească. E cel mai urât, greu, trist, interviu pe care l-am dat…”, a mai spus Marius Țeicu.

De altfel, cei doi copii ai Patriciei nu au fost luați la cimitir, tatăl și bunicii fiind de părere că este mult mai bine ca aceștia să și-o amintească vie pe mama lor. Marele compozitor a dezvăluit că cei doi copii ai Patriciei au vorbit cu un  psiholog despre aceste eveniment trist și traumatizant din viața lor. ”Cu nepoții au vorbit și tatăl lor și un unchi, psiholog, mai departe trebuie să lucrăm și pe partea asta”, a încheiat Țeicu.

FOTO: www.libertatea.ro/FACEBOOK

Citește ș: