Cel puțin așa susține revista americană OK! Care îl citează pe un prieten apropiat al cuplului. Acesta a dezvăluit că la scurt timp după ce Jolie și-a cumpărat o casă nouă în Los Angeles, actrița „și-a dat seama că nu poate trăi fără Brad”. Mai mult, cei doi au ajuns la comun acord că această casă nou este locul perfect în care vor putea începe o nouă viață, în care să lase trecutul în spate, iar starul s-a mutat alături de copii și Angelina chiar de la începutul acestei luni, pe 4 septembrie.

 

Potrivit publicației menționate, Pitt și-a surprins cei șase copii într-o dimineață când  a ajuns în casa lui Jolie chair înainte ca aceștia să se trezească. „Imaginați-vă cât de surprinși și bucuroși au fost când l-au văzut pe tatăl lor pregătindu-le clătite în  bucătărie. A fost cea mai bună dimneață pe care au avut-o în ultima vreme. Angie era fericită, brad era fericit și mâncarea era delicioasă”, a spus sursa.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Angelina l-a implorat să o ierte și să se întoarcă înapoi la ea

Jurnaliștii americani susțin că inițial Brad a refuzat rugămintea Angelinei de a se muta înapoi cu ea, pentru că era supărat pe ea pentru că a fost investigat de cei de la protecția copiilor, însă au reușit să-și rezolve problemele în urma ședințelor de terapie la care au mers în ultimele luni.

„Nu i-a plăcut deloc că i-a expus pe copii  publicului. În mod surprinzător, ea i-a dat dreptate. A început să plângă și l-a rugat să o ierte”, a mai spus sursa. Cei mai bucuroși pentru faptul că vor fi iar o familie se pare că au fost copiii, care și-au primit tatăl cu brațele deschise și l-au ajutat să-și desfacă bagajele și să se acomodeze cât mai repede în noua lor casă. Cei doi se pare că vor face în curând anuțul oficial.

Citește și: Primele imagini cu Kate Middleton, după ce a anunțat că este gravidă și că suferă de grețuri severe. Ce slăbită și obosită pare

Angelina Jolie a decis să divorțeze de Brad Pitt, anul trecut, în septembrie

Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt în septembrie, anul trecut,  invocând „diferenţe ireconciliabile”. Decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. Actriţa a cerut, aşadar custodia fizică a celor şase copii. Jolie nu doreşte ca Pitt să aibă, în termeni legali, „custodie fizică partajată”, ci doar „custodie legală partajată”. Cu toate acestea, surse apropiate vedetelor au declarat pentru People că Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violenţa fizică cu copii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor şi a avut doar câteva izbucniri de mânie. Cei doi actori formau un cuplu din 2004 şi s-au căsătorit abia în 2014.

Citește și: