Asta pentru că Meghan Markle și-a convins soțul, pe prințul Harry, să angajeze, pentru copilul care urmează să se nască în aprilie, o bonă de sex masculin. Cu alte cuvinte, americanca își dorește să fie ajutată în creșterea copilului de un bărbat.

”A angaja o bonă-bărbat este mai comun în SUA decât în Marea Britanie. Vrea să expună familia regală britanică unei gândiri mai deschise, mai moderne, de tip american”, a declarat o sursă.

”Harry și Meghan au discutat despre bone și amândoi sunt deschiși la ideea de a avea o bonă-bărbat”, a mai spus sursa, menționând că o astfel de persoană va fi angajată din luna septembrie a acestui an.

Cum va reacționa familia regală britanică și mai ales regina în vârstă de 92 de ani rămâne de văzut. Până acum, familia lui Harry a fost răbdătoare cu Meghan, mai ales în contextul scandalului iscat de tatăl și sora ei. Rămâne de văzut cât de departe e limita și dacă americanca în vârstă de 37 de ani a atins-o.

Vezi și Predicții despre viitorul lui Meghan Markle cu prințul Harry. Iată câți copii vor avea și cum va fi primul născut

Citește și: