Însă, evenimentele nu se opresc aici. Ducii de Sussex au anunțat că vor pleca în toamnă într-un turneu în Africa, iar decizia lor a uimit pe toată lumea. Meghan, care se află în concediu de maternitate și a fost văzută, în weekend, la botezul fiului ei, a anunțat că ea și Harry îl vor lua pe micuțul Archie cu ei în turneu în Africa de Sud, Malawi, Angola și Botswana.

Astfel, Archie Mountbatten Windsor va deveni cel mai tânăr membru al familiei regale care a mers vreodată într-un turneu regal oficial la o vârstă atât de fragedă, înregistrând astfel un nou record. Decizia surprinde pe toată lumea, pentru că până acum ducii de Sussex au încercat să-l țină pe fiul lor cât mai departe de atenția publicului, iar în turneu el va fi destul de expus.

Ducii de Cambridge, turneu în Pakistan

Totodată, și ducii de Cambridge vor merge, tot în toamnă, într-un turneu în Pakisan, dar nu se tșie dacă vor lua cu ei și cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Meghan Markle și prințul Harry și-au botezat fiul, sâmbătă, pe 6 iulie, fix la două luni după ce micuțul a venit pe lume. Ei au publicat apoi primele imagini de la botez pe contul lor de Instagram, spre bucuria fanilor, care sunt de părere că Archie pare că semăne mai mult cu tatăl lui. La botez au participat doar 25 de persoane, iar în poza oficială au apărut și surorile regretatei prințese Diana, Harry reușind astfel să-i aducă mamei lui cel mai frumos tribut. 

Ducii de Sussex s-au abătut de la tradiția regală și au ales ca botezul micuțului Archie să fie privat, spre nemulțumirea britanicilor. Ei au refuzat să invite presă la eveniment și astfel, care să-I fotografieze când ajung și când pleacă de la biserică.

Regina a lipsit de la eveniment, așa cum a anunțat. Ea a preferat să-și petreacă weekendul, alături de prințul consort Philip.

Citește și: