Potrivit prieteni apropiați ai actriței, Angie simte că viața ei se prăbușeste de când a rămas singură, atât pe paln personal, cât și profesional,  și are nevoie de cineva care să o ajute să-și recâștige fanii, iar cel mai bun lucru ar fi împăcarea cu brad Pitt, care este în continuare unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood. Potrivit revistei US Weekely, se apre că cei doi au sistat deja procedurile de divorț.

Citește și; Dieta lui Jackie Kennedy. Cea mai iubită și elegantă Primă Doamnă din istoria SUA atrăgea admirația tuturor cu silueta ei. Iată ce mânca în fiecare zi

Angelina riscă să-și ruineze reputația de la Hollywood

Angelina a fost aspru criticată pentru noul ei film  „First They Killed My Father”, pe care l-a regizat și  care riscă să-i ruineze reputația pe care și-a construit-o în Cetatea Filmului. Ea a fost aspru  criticată pentru  modul în care a făcut castingul pentru film.

 

Astfel, lucrurile par să se rezolve între cei doi. Brad a recunoscut într-un interviu în „GQ” că încă o iubește pe Angelina Jolie și știe că alcoolul i-a distrus căsnicia. El a dezvăluit că vrea să facă toit ce îi stă în putință să-și recapete familia.

Angelina Jolie a decis să divorțeze de Brad Pitt, anul trecut, în septembrie

Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt în septembrie, anul trecut,  invocând „diferenţe ireconciliabile”. Decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. Actriţa a cerut, aşadar custodia fizică a celor şase copii. Jolie nu doreşte ca Pitt să aibă, în termeni legali, „custodie fizică partajată”, ci doar „custodie legală partajată”. Cu toate acestea, surse apropiate vedetelor au declarat pentru People că Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violenţa fizică cu copii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor şi a avut doar câteva izbucniri de mânie. Cei doi actori formau un cuplu din 2004 şi s-au căsătorit abia în 2014.

Citește și: