După înfrângerea pe care a suferit-o la tribunal în fața lui Brad Pitt, în lupta custodiei copiilor, Angelina uimește cu o nouă decizie. Actrița vrea să renunțe la divorț și să îl recâștige din nou pe Brad Pitt, potrivit revistei americane Globe.

Starul, în vârstă de 43 de ani, se gândește serios să-și refacă viața lângă Brad Pitt (54 de ani), de frică să nu-și piardă copiii.

„Angie era convinsă că va obține custodia totală a copiilor fără nicio problemă. După ce a aflat că Brad poate lua copii a fost dată total peste cap”, a declarat un prieten al actriței pentru Globe.

Se pare că Jolie a trecut prin clipe foarte grele după ce judecătorii au decis că Brad are dreptul să-și vadă mult mai des cei șase copii, Maddox (16 ani), Pax (14 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii Knox și Vivienne (10 ani), și pentru a nu rămâne fără ei se gândește serios să renunțe la divorț.

Citește și: Manuela Hărăbor, vacanță în Bulgaria! Nu degeaba e considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi. Imagini de colecție cu „Pădureanca”

Gemenii Knox și Vivienne au împlinit 10 ani

Brad Pitt cu Vivienne în brațe, alături de SHilox, Zahara, Pax și MaddoxSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Pentru Angie ar fi cel mai mare coșmar să rămână fără copii. Ea consideră că cel mai bine pentru ei ar fi să rămână lângă ea. Dacă așa se poate asigura că acest lucru se va întâmplă, nu va sta pe gânduri. Face deja tot ce îi stă în putință să-și repare relația cu Brad și să devină din nou o familie ca înainte”, a mai spus sursa.

Drept dovadă, Brad Pitt  se află la Londra, unde a mers să sărbătorească alături de Angelina, pentru prima dată după divorț,  ziua gemeniilor,  Knox și Vivienne, care au împlinit joi, pe 12 iulie, 10 ani.

Cu toate acestea, prietenii apropiați ai lui Brad sunt convinși că actorul nu își va mai dori să mai trăiască sub același acoperiș cu Angelina. „A fost devastat când ea l-a părăsit, acum încearcă să aibă cât mai puțin contact cu ea”, au declarat aceștia.

Citește și: