„Nu mai suntem un concurs de frumuseţe. Nu mai suntem un carnaval, suntem o competiţie”, a spus deţinătoarea titlului Miss America din 1989, care este și preşedinte al comitetului de conducere al Miss America Organization.

În locul celebrei probe, pentru care mulți de altfel priveau competiția la TV, concurentele vor susține niște interviuri live cu membrii comisiei, în care  vor vorbi despre pasiunile lor și își vor demonstra inteligența.

A fost scoasă și proba rochiilor de seară, din cauza tocurilor

Recent, în cadrul aceluiași concurs s-a renunțat și la proba rochiilor de seara, una care era considerată un spectacol în sine. Acum, participantelor li se cere să îmbrace haine în care se simt bine şi care le reprezintă stilul.

„Multe tinere spun că le-ar plăcea să fie parte din programul nostru, dar nu vor să apară pe tocuri şi în costume de baie. Ei bine, acum nu mai este cazul”, a mai spus fosta Miss America.

Vezi și Este bunicuță, dar a reușit să detroneze fete de 18 ani la un concurs de Miss. Lumea rămână mască când aude ce vârstă are. Care e secretul ei

Citește și: