Vedeta a declarat că haina roșie în care a fost arestată, pe care a purtat-o la proteste, este ultima sa achiziție în materie de haine, ea mărturisind că a luat-o, oricum, de la ”reduceri”.

Actrița crede că renunțând să mai cumpere îmbrăcăminte ]și poate aduce și ea aportul la reducerea cantității de deșeuri de pe planetă.

”Vedeți acest palton roșu? Aveam nevoie de ceva roșu și l-am găsit pe acesta la reduceri. E ultimul articol de îmbrăcăminte pe care l-am cumpărat, nu voi mai cumpăra niciodată ceva de îmbrăcat”, a spus vedeta din ”Grace și Frankie”.

Actrița se arată motivată și mișcată de discursul tinerei Greta Thunberg, activistă de mediu, care a pus-o pe gânduri legat de consumerism. ”Chiar nu mai avem nevoie să facem cumpărături. (…) Nu avem nevoie de și mai multe lucruri”, a spus Jane Fonda, care a mărturisit că spune asta oricui vrea să o asculte.

Să nu uităpm, însă, că, cu ani în urmă, Jane Fonda a impulsionat vânzările la echipamentul pentru gimnastică, grație casetelor de fitness pe care le-a făcut.

Citește și: