Starul de telenovele, celebră pentru rolurile din „Inimă sălbatică” sau „Salome”, nu se dă bătută în fața cancerului și nici nu vrea ca această boală necruțătoare să-i distrugă viața. Deși multe publicații au scris despre ea că ar fi pe moarte, Edith dovedește că este mai puternică ca niciodată.

 

Și pentru a demonstra acest lucru ea a decis să se întoarcă la muncă. Actrița a anunțat că a refuzat să înceapă filmările la o nouă telenovelă, pentru că presupune prea multă muncă și sănătatea nu-i permite, însă se întoarce la prima ei dragoste, teatrul.

Gonzalez a dezvăluit că va juca într-o nouă piesă, alături de actorul Luis Felipe Tovar, ce va fi lansată în luna mai.

„Personajul meu este foarte frumos, mă simt fericită și entuziasmată. Voi interpreta o femeie a cărei virtuți și defecte sunt naivitatea și ingeniozitate“, a declarat ea reporterilor. Aceasta a spus că piesa este „complexă, profundă și subtilă”, iar ea va avea rolul unei gospodine, iar partenerul ei pe cel al unui intelectual.

#sundayfunday☀️ #lifeisadream #makeitagreatone #viviralmaximo ?#roadwarrior #fuerzafuria?? #?de?

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) on

 

Ea a refuzat să dea alte detalii despre starea ei de sănătate, dar a precizat clar că actoria o face să se simtă mai bine și o motivează să lupte împotriva cancerului ovarian, cu care a fost diagnosticată anul trecut în luna august când a ajuns la spital de la filmări.

„Eu mă controlez singură, sunt propriul meu stăpân și acest lucru ar trebui să fie valabil pentru orice copil, bărbat sau femeie care suferăd e această boală, care este cancerul. Tu ești stăpânul propriei tale vieți, și indiferent de stadiul în care ești, în minte și inimă este totul”, a spus ea.

Cu toate acestea, decizia ei i-a îngrijorat pe fanii acesteia, care se tem că Edith își pune viața în pericol.