Artistul în vârstă de 49 de ani are acolo mai multe proprietăți. ”Îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite”, a declarat cântărețul.

Fiul celebrilor artiști Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu este căsătorit de peste zece ani cu Doina și are trei copii: Ioana Maria, Iancu Nicolae și Vlad.

Aflat în România, Ionuț Dolănescu a afirmat că dacă autorităţile vor decide o nouă perioadă de lockdown, atunci îşi va lua soţia şi cei trei copii şi se va întoarce în SUA, fătă a privi în urmă.

Situația e mult mai relaxată” în SUA

“Decizia mea este aproape luată. Dacă ne aşteaptă o nouă perioadă de stat în casă, atunci îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite. Voi îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă oricum am acolo nişte proprietăţi de a căror stare de lucru trebuie să mă mai interesez şi eu”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru impact.ro.

”Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată. Inclusiv autorităţile par ceva mai relaxate, dar şi oamenii, în general.

Am o casă în oraşul Orlando, dar şi alte proprietăţi. Iar Disneyland e destul de aproape, ca şi alte zone turistice, aşa că copiii nu vor duce lipsă nici de distracţie, nici de şcoală!”, a mai spus interpretul de muzică populară.

“Aş fi doar la şase ore de zbor şi de mama, şi de sora mea, aşa că totul pare să încline balanţa spre această variantă. Mai ales că mama urmează să se întoarcă, undeva la începutul lunii octombrie, şi ea în Statele Unite ale Americii, fiindcă clima de acolo e mult mai potrivită pentru ea”, a încheiat acesta.

Vezi și Ce pensie încasează Maria Ciobanu în SUA? Cât îi dă statul român și cât cel care a ”înfiat-o”

Citește și:

Cum arăta Andreea Marin în copilărie și adolescență. Fotografii în premieră!

Cum arată și cum se simte Andreea Ibacka, pe ultima sută de metri cu sarcina. În câteva zile va aduce pe lume un băiețel!