La șase luni de când Tiago a venit pe lume, cei doi au luat o decizie care, până acum, s-a dovedit benefică.

Soția lui Dani Oțil le-a împărtășit fanilor săi că, de câteva zile, băiatul ei doarme singur în pătuț, ceea de a venit cu multe schimbări și pentru ea și soțul ei.

”Sunt deja patru nopți de când bebe doarme singur. El se descurcă foarte bine, dar eu, vai. Mi-e tare dor de el și de fățuca aia a lui.

Am luat decizia asta deoarece nu mai puteam să ne odihnim. (…) Deci el se descurcă foarte bine. Se trezește, mănâncă și mi se pare că se odihnește din ce în ce maim bine. Doarme mai mult.

Poate este doar o coincidență sau poate chiar îi place mai mult în camera lui și în pătuțul lui. (…)

Când dormea cu noi, eram pe silent, mă spălam pe dinți pe întuneric, nu aprindeam televizorul, acum sunt multe modificări”, a spus Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Tot de la șase luni nu îl mai alăptează pe Tiago

Tot recent, modelul anunța că a renunțat și la alăptare, din perioada când a trecut prin Covid.

La sfatul medicului, nu l-a mai alăptat pe Tiago, pentru că lua multe medicamente în acea perioadă. A explicat că nu își propusese să renunțe atât de curând la alăptare, dar nu a avut încotro.

Vezi și Gabriela Prisăcariu vrea o nouă operație estetică. Ce schimbare își dorește soția lui Dani Oțil. Sarcina i-a arătat că se poate și altfel

Citește și:

16 ani fără Laura Stoica. Ce i-a spus artista unei prietene cu o lună înainte să moară

Adevăratul motiv pentru care Lidia Buble a dispărut de pe rețelele de socializare. A explicat chiar ea