Cântărețul italian a anunțat că se recuperează la domiciliu, în casa lui din Cellino San Marco și deși și-a anulat turneul din Zurick, acesta a anunțat că se va întoarce pe scenă foarte curând. Mai exact, acesta a spus că va susține un concert în Bulgaria, pe 20 mai, chiar în ziua în care va împlini 74 de ani.

„Astăzi sunt bine și îi mulțumesc lui Dumnezeu. Inima mea și-a făcut capriciile, iar creierul meu la fel. Însă am rezistat bine la aceste încercări”, a declarat artistul într-un interviu pentru Mosquito.

Celebrul cântăreț italian susține că până la concert se va bucura de compania copiilor lui și se va recupera acasă. „Mă voi odihni acasă cu Lorena și cu copiii mei și voi avea grijă de vinul și de pământul meu”, a mai spus acesta.

De asemenea, Al Bano a anunțat încă patru concerte pentru luna iulie și august, când va urca pe scenă în Italia, alături de fosta lui soție, Romina Power. Mai mult, el a anunțat  că spectacolul din Zurich de pe 22 aprilie a fost amânat pentru luna septembrie.

Decizia neașteptată a artistului i-a îngrijorat pe fani, care îl sfătuiesc să stea acasă și să aibă grijă de sănătatea lui și de familia sa. ”La 74 de ani nu ar trebui să vă mai preocupe concertele. Bucurați-vă de familie și aveți grijă de sănătate că este cea mai importantă”, a scris un internaut.

Nu vrea să renunțe la scenă

Starea de sănătate a artistului se pare că se deteriorează de la o zi la alta și are mari probleme cu inima. În luna decembrie, anul trecut, imediat după un concert susținut de Crăciun,  cântărețul a suferit un dublu- infarct și a fost operat de urgență într-o clinică din Roma, iar în luna martie a ajuns iar la spital după un „episod ușor de ischemie”, fiind nevoit să-și anuleze și atunci mai multe spectacole. Cu toate acestea, artistul tot nu vrea să renunțe la muzică și vrea să urce iar pe scenă în această vară, în cadrul turneului stabilit în Italia.