Recent, Monica Odagiu a făcut un anunț întâmpinat cu căldură de către fanii ei și toți cei care au fost martori tragediei prin care a trecut.

Vedeta a postat un mesaj pe Instagram, în care își anunță fanii că a luat o hotărâre la aproape trei săptămâni de la accident. Se întoarce în viața publică.

După tragedie, Monica Odagiu s-a retras din viața publică, amânând toate proiectele pe care le avea. Nu a mai urcat pe scenă și a mers la terapie. Actrița mărturisea imediat după accident că trece printr-unul dintre cele mai grele momente din viața sa și că va dura până când își va relua activitatea.

Ce decizie a luat Monica Odagiu, după ce a lovit un bărbat și acesta a murit

Iată că momentul revenirii a venit. Recent, pe Instagram, Monica Odagiu a postat un mesaj prin care își anunță fanii că se simte mai bine din punct de vedere emoțional și că este pregătită pentru a reveni pe scenă.

Totodată, actrița a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături în această perioadă dificilă. Nu va renunța la terapie, pentru că momentul nu e depășit în totalitate, dar, cu pași mici, actrița a decis să revină la viața ei.

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea.

Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii necondiționate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea”, a scris Monica Odagiu, pe Instagram.

,,Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul O noapte furtunoasă, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Vă îmbrățișez cu tot sufletul și vă mlțumesc că m-ați ajutat să rămân…eu”, a continuat Monica Odagiu.

Monica Odagiu, traumatizată de toate cele întâmplate

Tot pe Instagram, actrița povestea, imediat după ce l-a lovit pe Alexandru, că este traumatizată de tot ce s-a întâmplat și că nu știe cum va gestiona situația, la care au asistat sora sa și iubitul acesteia.

„Am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile” spunea Monica Odagiu, imediat după producerea accidentului.

Vezi și Cine este Monica Odagiu. Actrița, față în față cu familia victimei. Primele detalii despre pietonul accidentat mortal

Citește și:

Cum a reacționat iubitul, Glance, când Adina de la Heaven și-a tăiat jumătate din sâni: „Nu i-am cerut părerea!”

Andreea Esca, moment stânjenitor față de socrii ei din Franța: ”Au venit și sărăciile astea din România”