Mădălina Ghenea a postat un mesaj alarmant, în care a dat de înțeles că este o mamă singură și că în viața ei nu mai există nicio poveste de dragoste și că se simte mai tristă ca niciodată „Viaţa mea este ca un film de comedie, exceptând faptul că nu există o poveste de dragoste şi sunt doar eu și  râd singură la propriile mele glume”, a fost mesajul care a apărut pe pagina Mădălinei Ghenea. În urma postărilor de acest gen, mai mulți fani i-au trimis mesaje de încurajare, iar acest lucru a impresionat-o foarte tare pe Mădălina care a ținut să le mulțumească, făcând publice câteva dintre mesajele primite.  „M-am hotărât să postez zilnic mesajele voastre. Vă mulţumesc din tot sufletul pentru susţinere! Suntem 602.000. Vă mulţumesc!”, este scris Mădălina Ghenea.

Decizia luată de Mădălina Ghenea după despărțirea de Matei Stratan: „M-am hotărât să…”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

 

„M-am tot gândt la tine şi la sufletul tău în ultimul timp şi vrea să îţi spun că eşti, se vede că eşti un om minunat- te admir, nu doar pentru frumuseţea ta pentru că aia va trece cândva, dar pentru ce porţi înăuntru. E preţios- Ia-ţi un timp, fugi la oglindă, priveşte-te şi caută să vezi ce om minunat eşti. Îmi place să te urmăresc şi o fac cu drag. Am simţit să îţi scriu asta ca de la om la om. Ai grijă de sufletul tău şi hrăneşte-l cu gânduri bune şi sănătoase. Să te iubeşti”, este unul dintre mesajele pe care l-a primit Mădălina Ghenea. Iar fanii au continuat să-i adreseze cuvinte frumoase: „Dragă Mădălina și eu te apreciez, nu numai pentru ce ai realizat până acum și nu doar pentru frumusețea ta, ci pentru sufletul tau curat. Un exterior frumos acoperă un interior foarte frumos cu calități pe care nu foarte multe le au în zilele noastre” sau „Mai ești cu Matei? După postări și nu numai s-ar părea ca nu, ceea ce nu mi se pare o mare pierdere. Succes în toate!”. Povestea de dragoste dintre actriţă şi miliardar a început în mai 2016 și totul părea să meargă perfect între cei doi.

A fost înlocuită la festivalul de la Sanremo de fosta soție a lui Eros Ramazzotti

Mădălina Ghenea a prezentat în 2016  prestigiosul festival de muzică de la Sanremo, Italia, însă anul acesta locul ei a fost ocupat de un supermodel cu origini olandezo-elveţiene, fosta soție a lui Eros Ramazzotti, Michelle Hunziker,în vârstă de 40 de ani. Ea va prezenta alături de Pierfrancesco Favino festivalul care va avea loc între 6 şi 9 februarie şi va fi difuzat de Rai Uno. Michelle a mai fost pe scena de la Sanremo în 2007, când a prezentat alături de Pippo Baudo.

Citește și: