Prințul de Wales va avea de înfruntat un „coșmar“ pentru ca soția lui, Camilla, să se bucure de respect, este de părere un expert în monarhia britanică.

A fost nevoie de mulți ani și de eforturi susținute pentru ca Ducesa de Cornwall să își înfrângă teama de a apărea în public. Însă nici acum, la 16 ani de la căsătoria cu Prințul Charles, ea nu poate fi sigură că va câștiga respectul pe care unele voci consideră că l-ar merita.

Relația dintre Charles și Camilla a stârnit controverse înainte de a deveni oficială. Cei care au iubit-o pe Prințesa Diana o vor învinovăți mereu pe Ducesa de Cornwall pentru distrugerea mariajului acesteia cu Prințul Charles. Însă după căsătoria cu Charles, Camilla s-a străduit permanent să demonstreze că își merită locul în familia regală britanică.

Camilla și-a înfrânt frica de zbor pentru Charles


Pe lângă recâștigarea încrederii opiniei publice, Camilla a trebuit să înfrunte și cea mai mare temere a sa pentru a fi alături de Charles la evenimentele publice. Ea suferea de aerofobie, frica de a zbura cu avionul, care a stăpânit-o timp de mai mulți ani. „În ciuda fricii de a zbura, ea s-a descurcat impecabil în mai multe călătorii în străinătate.

Vezi de ce  Camilla nu va purta niciodată titlul de regină. Citește continuarea pe eva.ro.