Nu se știe din ce motiv, moralul vedetei a căzut dramatic. Într-un fel, vedeta a spus ce o nemulțumește, dar fără a intra în detalii. Nu a spus cine a supărat-o și cu ce anume, dar le-a împărtășit fanilor săi stările nu tocmai bune prin care trecea.

Vedeta pare să fi ajuns la capătul puterilor din cauza răutații oamenilor, motiv pentru care a ales să continue sărbătoarea numelui în liniște. De ziua ei, Oana Roman a transmis un mesaj tranșant la adresa oamenilor pur și simplu răi.

”Știți că sunt sinceră cu voi. Azi este ziua mea de nume și nu, azi nu am chef de nimic. Pur și simplu am obosit. Vacanța asta de iarnă m-a secat de puteri. Și am obosit de atâta răutate, de atăta ură, de atât dispreț, de atâtea glume proaste, de atâta frustrare, de atât primitivism, de atâția neoameni.

Am obosit, măcar un pic iau pauză. Mulțumesc pentru urări”, a spus Oana Roman vizibil tristă, pe Instagram.

Oana Roman a fost des criticată de tot felul de oameni în mediul online, indiferent că a fost vorba despre aspectul său fizic sau de modul în care își trăiește viața. Cu toate acestea, nu s-a lăsat niciodată și le-a răspuns cârcotașilor pe măsură. Însă chiar și așa, astfel de momente e clar că o secătuiesc pe interior.

Imagini nemaivăzute, cu Petre și Mioara Roman, dintr-o tinerețe fără griji

Și pentru că și-a dorit să ia o pauză de la cei din jur, vedeta s-a refugiat în amintiri. A postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din copilăria sa. Momente vesele alături de părinții ei, care nici ei nu mai sunt împreună. În plus, mama ei, Mioara Roman, se luptă cu boala, bătrânețea spunându-și cuvântul. Vedeta încearcă să se bucure de fiecare mic progres pe care îl face cea care i-a dat viață, dar nu e simplu. Numai în fotografii părinții ei sunt tineri și sănătoși.

oana-roman-si-tatal-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Am găsit pozele astea! ❤️ Recunoașteți personajele ?”, a scris ea simplu, năpădită de amintiri, în dreptul fotografiilor alb-negru postate pe Instagram. În poze părinții sunt tineri și ”în putere” și se joacă alături de Oana și, cel mai probabil, Catinca.

Instantanee din momente fără griji, în care un tobogan și familia alături erau suficient pentru a face o zi splendidă.

Vezi și Adevărata față a Oanei Roman: „Asta sunt! Aproape 47 de ani, fără filtre, fără machiaj”. Incredibil ce mesaje i-au lăsat internauții

Citește și:

Monica Gabor a împlinit 35 de ani și a avut parte de o surpriză emoționantă: „Dragostea mea, sufletul meu, inima mea”

Anda Adam, părăsită sau înșelată? Artista a spus în sfârșit ce s-a întâmplat