Tetrapareza spastică este o formă de paralizie cerebrală declanșată în general de o anumită leziune sau o boală. Cei care se confruntă cu această afecțiune ajung să nu își mai poată utiliza parțial sau chiar deloc trunchiul și membrele.

De-a lungul timpului, fiul lui Kamara a fost supus mai multor intervenții chirurgicale destul de complicate pentru a se putea bucura de o viață cât mai apropiată de cea normală. Iar Kamara, care recent a împlinit 47 de ani, i-a fost alături, un exemplu de tată care luptă din răsputeri să îi ofere copilului tot ce are mai bun.

Pe rețelele de socializare, artistul nu ezită să posteze poze sau videoclipuri cu micuțul pe care l-a crescut extrem de frumos și care reușește să facă progrese mici zi de zi, arătându-se a fi un luptător, așa cum tatăl său a încercat să îl învețe.

Cum s-a îmbolnăvit fiul lui Kamara: ”A tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator

În cadrul mai multor interviuri, Kamara nu a ezitat să discute deschis despre modul în care Leon a ajuns să sufere de această afecțiune.

Vedeta afirmă că totul a început la nașterea celui mic, care nu ar fi fost tratat corespunzător. Mai exact, nu ar fi fost pus într-un incubator, chiar dacă s-a născut la 8 luni.

„Medicul care trebuia să aibă grijă de ea (mama copilului – n. red.), dar nu a avut. A obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens, ca să poată avea dilatare. Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa.

Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară”, a povestit Kamara la un moment dat, conform SpyNews.ro.

Mai mult, se pare că medicul ar mai fi tratat la fel alte 7 nașteri, și potrivit artistului, după oferație, acesta a dispărut fără urmă.

”l-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că, de fapt, ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină. Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian.

Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi”, a mai spus el, conform sursei citate.

Vezi și Imagini VIDEO cu impact emoțional. Băiețelul lui Kamara se ridică pentru prima oară, iar solistul îl încurajează cu vocea gâtuită de emoție

Citește și:

Loredana joacă alături de Mickey Rourke într-un film! ”M-am îndrăgostit! Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni!” Imagini de excepție cu cei doi!

Anunțul făcut de echipa lui Smiley, în ziua în care Gina Pistol a plecat de la Antena 1