După ce a divorțat, Paula Chirilă a trăit una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei timp de câteva luni alături de un bărbat pe nume Adrian. Acesta este cu 16 ani mai tânăr ca vedeta. Deși toată lumea credea că cei doi vor merge în fața altarului, povestea lor de dragoste a ajuns însă la final.

Paula Chirilă are deja un alt iubit

Paula Chirilă a spus adevărul gol-goluţ despre fosta ei relație. Vedeta crede că acele fotografii în care fostul iubit apărea la braţul unei alte domnişoare au fost trimise chiar de el, pentru puţin spectacol.

„Când au fost trimise pe pont cum ar veni, la acea publicaţie, că nu le-am trimis eu… Şi le-a trimis singur, probabil, ca ele să apară şi să văd eu. Pe mine nu m-a afectat absolut deloc. Mă clarificasem de dinainte de a o termina. A fost decizia mea. Nu-mi bat capul. De ce să mă obosesc, să-mi consum energie, timp?”, a declarat Paula Chirilă la „Răi Da Buni”.

 

Actrița a mărturisit că nu a suferit foarte mult, pentru că și-a găsit deja ainare în brațele altcuiva, însă nu a vrut să mai vorbească despre noul ei iubit.   „Mai bine aşa. Dacă vorbeşti prea mult, se umflă orzul în fiecare”, și-a explicat vedeta decizia.

 

„A fost un atașament, nu am fost îndrăgostită, nu am suferit. Nu am plâns, nu am avut depresii. Sunt ok, sunt pe picioarele mele. Sunt pregătită să mă reîndrăgostesc, de ce nu?”,  a dezvăluit Paula.

Citește și: