Nici măcar prietenii sau familia nu îl strigă pe numele său real, „Ionuț”, ci pe cel care l-a făcut celebru. Însă Pepe nu e un apelativ ales ca să ”dea bine”, ci un alint folosit din familie, de foarte multă vreme.

Artistului i se spune Pepe încă din copilărie. Fratele lui cel mare i-a spus pentru prima oară așa, când încerca să-l strige Bebiță. A ieșit însă Pepiță. De atunci, familia și prietenii și mai apoi fanii au apelat la derivate ale acestui alint.

„Fratele meu, care-i mai mare decât mine cu doi ani și jumătate, a încercat să-mi zică Bebiță, de la bebe mic, dar i-a ieșit Pepiță. Și mi-a rămas ba Pepe, ba Pepito, ba Pepiță, ba Pepino.

Nu mi-a spus nimeni niciodată Ionuț, iar singurul om care mi-a spus Nicușor a fost tataie, Dumnezeu să-l ierte! De mai bine de 20 de ani, mai toți îmi spun Pepe. În familie, îmi spun Pipiță, iar prietenii din copilărie îmi spun Pepiță. Pepino mi-a zis Vârciu. Pepito îmi spune Diana Munteanu.

Am niște prieteni care-mi spun că sunt medicamenul lor pentru când îi doare capul și pentru că îi fac să râdă. Ei îmi spun Pepenol”, mărturisea Pepe, potrivit Jurnalul.

Pepe a divorțat de Raluca Pascu la începutul lui 2021

Pe lângă proiectele sale muzicale (Pepe a lansat de curând pisa Iubesc alături de fiica lui, Rosa), Pepe a fost în atenția presei prin prisma despărțirii de mama fiicelor lui.

Pepe şi Raluca Pastramă s-au despărțit oficial, la notar, după opt ani de căsnicie, pe data de 8 februarie 2021. Anunțul divorțului a fost făcut chiar de Pepe, pe canalul său de YouTube.

„Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei.

În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea.

Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri”, spunea artistul despre divorțul de mama copiilor săi.

Întrebat cum s-a finalizat divorțul acesta a răspuns: „Exact cum ne-am dorit”. Cântărețul a declarat că cele două fetițe vor rămâne la amândoi: „Nu-i normal? Suntem părinți amândoi! Este cât se poate de normal, fără niciun fel de conflict.

E bine, nu s-a întâmplat nimic grav, suntem părinți! Suntem oameni normali, ne-am înțeles ca doi oameni maturi. Nu există conflicte, este totul ok! Este exact cum și-a dorit”, a mai spus Pepe după ce a ieșit de la notar.

Vezi și Cine este noul iubit al Ralucăi Pastramă. Fosta soție a lui Pepe nu se mai ferește

Citește și:

S-a rupt lanțul de iubire între Lidia Buble și Harlys Beccerra? Detaliul observat de fani

Claudia Pătrășcanu, imagini rare cu cei doi copii ai săi și ai lui Gabi Bădălău. Cum arată micuții care asistă neputincioși la divorțul cu scandal al părinților