Chiar dacă Dana Budeanu îi ia în râs pe cei care poartă măști chirurgicale și chiar dacă unii specialiști spun că acestea ar fi inutile, Mihaela Rădulescu apelează la ele, pentru a se ține la adăpost de virusul agresiv.

Aflată, zilele trecute, în aeroport, la Paris, vedeta s-a fotografiat împreună cu iubitul ei, Felix, ambii purtând măști. Și pentru că au vrut să se diferențieze de restul, cei doi și-au acoperit parțial chipurile cu măști de protecție negre.

 

View this post on Instagram

 

Maybe it looks funny… or weird…, but it feels … normal, when you look around, in every airport we go. It‘s not a joke, it‘s a simple precaution. #better #safe … We will smile tomorrow, french style:). @therealfelixbaumgartner #paris #andbeyond

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

O alegere deloc întâmplătoare, care s-a potrivit cu outfitul Mihaelei. Diva era îmbrăcată într-o rochie mini întunecată, cu cizme lungi, peste genunchi, și un pulover deschis, lung, de asemeni închis la culoare. Masca întunecată îi completa perfect ținuta.

 

View this post on Instagram

 

He is always one step ahead 🙂 #paris #ourway @therealfelixbaumgartner

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

”Poate că arată amuzant… sau ciudat…, dar e cât se poate de normal, dacă privești în jur, în orice aeroport ai merge. Doar o simplă măsură de precauție. E mai bine să fii în siguranță. Mâine o să zâmbim”, a scris vedeta pe Instagram, în limba engleză.

Fanii au întrebat-o pe vedetă de unde și-a achiziționat o așa mască stilată. Răspunsul era de așteptat: ”un magazin din LA (Los Angeles – n. red.)”.

Pentru că unul dintre comentatori i-a atras atenția Mihaelei că nu ea ar trebui să poarte masca, ci cei infectați cu coronavirus, vedeta a avut un răspuns pe măsură: ”Stii ce bine ma simt cand nu inhalez ce stranuta altii ? Stii ce misto iei orice gripa de la oricine stranuta sau tuseste in felia ta de spatiu din avion ? Daca poti sa mai tai din „ sanse“, de ce nu ? Ai auzit ca vreo 2 saptamani aia de au virusul, n-au simptome si pot imbolnavi pe oricine ? Nu suntem paranoici, dar nici inconstienti. Ne cam place viata. Si sanatatea”.

Citește și: