Deși pe micul ecran par cele mai bune prietene, rivalitatea dintre Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker este de notorietate. Iar dacă Sarah Jessica Parker, Carrrie în serial și cele două filme lansate până acum, încearcă să salveze aparențele, Kim Cattrall își manifestă antipatia pe față.

Când mama lui Kim Cattrall a murit, Sarah Jessica Parker i-a scris un mesaj de condoleanțe pe o rețea de socializare, moment în care Kim Cattrall a răbufnit, acuzând-o de falsitate și perfidie.

Dar de unde a pornit acest război al divelor? Potrivit lui Michael Patrick King, producător executiv al ”Sex and the city”, mărul discordiei îl reprezintă banii. Concret, Kim Cattrall nu a putut trece niciodată peste faptul că Sarah Jessica Parker a avut întotdeauna salariul mai mare.

Dacă celelalte două actrițe au înțeles că Carrie este personajul central al francizei, Kim, care la momentul când a fost distribuită în ”Sex and the city” avea deja multe filme la activ, ea fiind și mai vârstnică, nu s-a putut împăca cu acest gând. A cerut mărire de salariu, a primit-o, însă niciodată nu a ajuns la nivelul lui Sarah Jessica Parker din acest punct de vedere.

Pe măsură ce anii treceau, actrițele s-au apropiat între ele, devenind ca o familie. Nu însă și Kim Cattrall. De altfel, acum, când se lucrează deja la al treilea film ”Sex and the city”, Kim Cattrall s-a retras, dezamăgită că pelicula urmărește îndeaproape tot viața lui Carrie, și mai puțin prietenia dintre cele patru.

În acest nou film ”Sex and the city”, Mr. Big, iubirea vieții lui Carrie, va fi ucis de un atac de cord, pelicula urmărind felul în care Carrie se împacă cu această pierdere. Deocamdată, Kim nu mai e în cărți și rămâne de văzut cum va fi motivată ieșirea sa din peisaj.

Citește și: