Într-un interviu acordat pentru Playtrech, vedeta TV a dezvăluit faptul că a rămas fidelă acestei coafuri încă din perioada liceului. A încercat, la un moment dat, o tunsoare în trepte și a fost curioasă cum i-ar sta cu bucle, însă ambele variante au fost sortite eșecului. De fiecare dată s-a întors la coafura care o prinde și cu care se simte cel mai bine.

Neti Sandu, adevărul despre look-ul său

Neti Sandu a mărturisit, că, la un moment dat, stiliștii de la Pro TV i-au propus o schimbare de look, însă nu a avut efectul scontat.

Prin urmare, Neti Sandu s-a obișnuit cu look-ul ei, care o prinde cel mai bine și nu vrea să facă o schimbare, întrucât e convinsă că nu există o variantă mai bună care să îi pună în valoarea părul.

Neti Sandu este admirată și totodată invidiată pentru aspectul podoabei sale capilare. La un moment dat, s-a crezut că astroloaga ar purta o perucă, lucru total fals. Vedeta Pro TV a mărturisit că nu are vreun ritual sofisticat de întreținere a părului, care, datorită tunsorii, se așează de la sine.

cel mai mare regret al lui neti sanduSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

”La vremea aceea nu aveam foehn…”

Legat de coafura sa, Neti Sandu a explicat de ce nu poate renunța la ea și de când o are.

”Cred că din liceu, cam așa, pentru că părul meu e sticlos și am încercat să-l tund altfel, dar dacă îl tund în scări, părul scurt îl trage pe cel lung și atunci pare scămoșat. Și nu am avut altceva ce să fac cu el decât să-l tund drept, pentru că vedeam că se așază foarte bine.

Eu nu mă pricepeam, dar vedeam doar că dacă e retezat stă perfect și îl pot aranja și eu.

La vremea aceea nu aveam foehn și îl uscam cu peria, adică mă pieptănam până îl uscam și el stătea perfect. Atunci am decis să îl las așa. Și după aceea mi-a plăcut așa și dacă tot se așeza bine așa, l-am lăsat așa”, a explicat vedeta.

“Când au mai venit alți stiliști la Pro TV, au încercat să îl tundă în scări”

”După aceea am încercat să îl fac și eu ondulat, nu am mai putut să ies din casă, pentru că nu-mi stătea deloc bine.

Și după aceea, când au mai venit alți stiliști la Pro TV, au încercat să îl tundă în scari și nu a putut să stea tocmai din cauza asta: cel mic îl trage ca pe arcuri pe cel lung și nu înțelegi nimic de el. Adică dacă tot am găsit ceva bun, de ce să-l stric? Numai de dragul schimbării? Nu”, a mai spus vedeta Pro TV.

Imagine rară cu Neti Sandu, în costum de baie. A făcut chiar ea publică imaginea

Care e culoarea ei naturală

Legat de culoarea părului, vedeta a fost întrebată dacă nu a fost tentată să încerce și altă culoare, poate un roșcat.
”Mie nu mi-a plăcut să mă vopesc deloc. Îmi plăcea culoarea mea naturală, pentru că părul este foarte bun și avea o culoare castaniu puțin roșcat. Vara devenea mai roșcat puțin, dar era castaniu și îmi plăcea foarte mult, că era natural.

Dar după aceea, când a apărut părul alb, a trebuit să îl vopsesc la rădăcină. Iar ce vedeți este șaten închis, numai cu șaten închis mă fac, dar el pare negru din cauza părului”, a mai spus ea.

Are sau nu Neti Sandu intervenții estetice? Târziu, foarte târziu a început să se dea cu cremă de față!

Cât de des se vopsește

Deși are un păr pe care multe femei îl invidiază, mai cu seamă pentru luciul său, Neti Sandu a dezvăluit că nu face nimic pentru a obține acest aspect. A spus însă secretul părului impecabil: îi vopsește rădăcinile săptămânal.

”Nu. Lunea îl vopsim și vineri îl spăl și atunci în fiecare săptămână el e vopsit și atunci e puțin plastifiat de la vopsea, asta e singura chestie.

Folosesc doar șampon, fără balsam și vopseaua în fiecare săptămână doar la rădăcină, asta e tot, pentru că dacă dau cu altceva îl înmoaie, el e bun de la sine”, a mai explicat vedeta.

Vezi și Cel mai mare regret al lui Neti Sandu: ”După 40 de ani am descoperit că…” Vedeta știe deja ce va face la pensie

Citește și:

VIDEO Momentul în care Adrian Stoica află că a câștigat America’s Got Talent. Atenție la reacția cățelușei Hurricane!

Românul Adrian Stoica și cățelușa Hurricane au câștigat „America’s Got Talent” și premiul de 1 milion de dolari. Emoționanta lor poveste