Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de ani buni, fiind unul dintre, cel puțin în perioada incipientă, cele mai controversate perechi din showbiz-ul românesc.

Însă, deși sunt încă voci care-i critică, cei doi se bucură de iubirea lor în liniște, departe de ochii curioșilor. Spre exemplu, de ceva vreme sunt în Bali, acolo unde i-a blocat și pandemia. Se pare însă că le-a plăcut, din moment ce s-au reîntors.

lora-e-in-baliSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Lora, îndrăgostită, dar fără planuri de viitor

Iubirea lor, subliniază artista, are la bază încrederea, grija și respectul pe care și le poartă reciproc.

Împreună au trecut prin foc și tot împreună au bifat și cele mai mari reușite personale și profesionale, ceea ce i-a unit și mai mult. Dar…

Lora e îndrăgostită pentru că are de cine. Am fost cu el (nr. cu Ionuț Ghenu) la capătul lumii, la capătul puterilor și e mereu acolo. Colegul meu de bancă și iubitul meu. Iubirea este GPS-ul vieții noastre. Dacă iubirea ne arată drumul înseamnă că orice altceva ne duce în pustiu”, a rezumat Lora relația ei actuală..

Ce spune Lora despre adopție: „Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult…”

”Se transformă în constrângere”

Și totuși, deși sunt atât de uniți și fac totul numai în doi, Lora nu are planuri pe termen lung. Nu își vede viața fără Ionuț Ghenu, dar spune că nici nu este genul de femeie care să pună stăpânire pe partener sau pe relația de cuplu.

Tocmai pentru că este adepta iubirii în libertate, spune ea. Adică, preferă o relație deschisă, bazată pe sinceritate și sentimente intense, dar și pe dreptul fiecăruia de a alege ce și pe cine să urmeze în viață, fără limite, fără judecăți, fără vreo presiune de vreun fel.

Cumva, acesta pare să fie motivul pentru care nu-și pun verighetele pe deget, deși toată lumea așteaptă acest eveniment de ceva vreme.

”Eu îmi fac planuri cu el și îl văd în viitor până la capăt, dar, în același timp, încerc să nu fiu un om care constrânge sau pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem, din motive bine întemeiate. Cred că tot ce urmează să trăim este pentru evoluția noastră în această școală numită viață.

Şi cel mai corect este să ne dorim să facem paşi în direcția dorită, dar să lăsăm omului de lângă noi libertatea să ne aleagă. Cred că e minunat să ne spunem că nu ne vedem viața fără celălalt, dar, dacă spunem prea des, se transformă în constrângere.

Ce va fi, va fi şi trebuie respectate toate lecțiile”, mai spune artista.

Vezi și Cum răspunde Lora acuzațiilor conform cărora a ”spart” o familie: ”S-a întâmplat un abuz!”

Citește și:

Am crezut că e finalul”. Coșmarul trăit de o cântăreață de la noi. Ce s-a întâmplat cu fiul ei

Bie și Mickey, eliminate de la America Express. Ce mesaj a avut Bie pentru mama ei, după toate certurile din emisiune