Zvonurile spun că averea lui s-ar ridica la aproximativ 100 de milioane de euro. Ei bine, designerul a vorbit recent despre câți bani are.

Este cunoscut atât în România, cât și în multe alte țări din lume, unde organizează prezentări de modă. În plus, are un stil de viață care i-ar putea face pe mulți invidioși. Munca, talentul și celebritatea i-au adus mulți bani în conturi, care l-au scăpat de orice grijă. Designerul ar putea să se penioneze în orice moment și să trăiască nu pe picior mare, ci foarte mare, nu doar o viață, ci chiar mai multe.

Cătălin Botezatu și-a făcut singur cel mai frumos cadou de ziua lui: ”Ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc, o comandă specială, o culoare specială!”. Ce ”cadou” i-a făcut Loredana

Câți bani are Cătălin Botezatu în conturile bancare

Cătălin Botezatu a făcut ce a făcut și a ieșit mereu în evidență, inclusiv grație relațiilor sale. Chiar dacă a fost mereu limpede pentru toată lumea că are un stil de viață luxos, designerul a fost tot timpul discret cu averea pe care o are și a evitat să pomenească cifre.

Până acum. Cătălin Botezatu, ajuns la vârsta de 56 de ani, a vorbit despre averea pe care o deține, după ani întregi de muncă și dedicare.

Ar mai putea să trăiască 10 vieți, cu 100 de femei!

Designerul s-a ferit și acum să spună o cifră exactă, dar a menționat că are ”de toate” și că poate să mai trăiască încă zece vieți, alături de 100 de femei cu banii pe care îi are în prezent, dacă mâine și-ar opri activitatea profesională.

”Asta cred că este o chestie superficială cu banii. Avem de toate, avem tot ce trebuie. 10 vieți, cu 10 mâini, cu 10 guri și cu 100 de femei.”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Cum stă în prezent cu sănătatea

După cum știe deja toată lumea, Cătălin Botezatu a avut de suferit din cauza unor probleme grave de sănătate, cu care s-a luptat mult timp. Practic, a trecut pe lângă moarte.

Având o viață agitată, i-a fost greu să aibă grijă de sănătatea lui, iar problemele nu au întârziat să apară.. Acum însă, designerul are un regim alimentar pe care reușește să îl respecte.

”Stau bine. În ultima perioadă am avut grijă și cu regimul. Nu am mai avut timp să mănânc și asta a fost foarte bine. Am mâncat foarte atent.

Le-am depășit, merg la control, le țin sub control.”, a mai spus el despre problemele lui de sănătate.

Vezi și Cătălin Botezatu părăsește definitiv România. Ce loc a ales pentru pensie și din ce va trăi

Citește și:

Cum s-a îmbrăcat Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cât a costat rochia extravagantă, cu trandafiri

Cum s-au îmbrăcat Smiley și Gina Pistol la nuntă. Imagini, detalii și prețuri cu ținutele, verighetele, buchetul și accesoriile

Citește și: Cum arată tatăl lui Cătălin Botezatu și de ce nu își vorbesc de mai bine de un an: „El a hotărât să fie așa”