Tot ies la iveală povești în care Larisa, fosta soție a lui Alin, îl înșela pe vremea când erau căsătoriți. Dar Alin când a cunoscut-o pe Medana?

Se pare că Alin și Medana s-au cunoscut în 2019, „aparent întâmplător”, într-o localitate din Ardeal, „la un prieten comun”.

În acea vreme, Alin Oprea era căsătorit cu Larisa Oprea (Uță), însă relația lor scârțâia, fiindcă el a aflat că ea i-ar fi fost infidelă. Potrivit celor spuse de cântăreț, cei doi soți au decis de comun acord să divorțeze, fără scandal, și să-și vadă de viețile lor, separat.

„La scurt timp după începerea relației mele cu actuala iubită i-am destăinuit și soției acest fapt, cerându-i să înțeleagă și să accepte că am și eu dreptul la o viață privată și să păstreze discreția, la fel cum am procedat și eu. Am stabilit și acceptat de comun acord acest compromis până după majoratul fiicei noastre.

Ne-am înțeles asupra unui divorț discret și amiabil, la notariat, urmând să rămânem prieteni și să avem în continuare grijă de viitorul copiilor noștri”, a spus Alin Oprea, conform click.ro.

În schimb, înțelegerea lor amiabilă s-a transformat într-un divorț zgomotos, care i-a adus pe amândoi în situația de a-și arunca vorbe grele și amenințări cu „dezvăluiri compromițătoare”. Cei mai afectați sunt copiii celor doi, un băiat și o fată, care azi sunt majori și locuiesc la Londra.

Cine este Medana, actuala iubită a lui Alin Oprea

Anul trecut, în luna noiembrie, când a împlinit 50 de ani, Alin Oprea mărturisea că este un om împlinit din punct de vedere, sentimental și profesional.

Femeia pe care Alin Oprea o consideră „îngerul” său „păzitor” are doi copii dintr-o relație anterioară.

Cu o relație deja cu ”vechime” și cu o dragoste care crește de la zi la alta, Medana, alături de care solistul Talisman a luat-o de la zero, spune că e fericită că a reușit să-i redea lui Alin încrederea în sine și speranța într-o nouă viață în doi, ea descriindu-l pe acesta distrus emoțional la momentul când s-au cunoscut.

„Mă bucur din suflet că am reușit să șterg trecutul și rănile pe care Alin Oprea le avea în momentul în care l-am cunoscut. Trecutul nici nu mai contează! Judecătorul suprem este Dumnezeu, nu omul. Cea mai mare dovadă este faptul că orice om poate lua viața de la zero când are voință, susținere și iubire.

Omul Alin Oprea și-a făcut datoria și este demn de toată admirația pentru omul care este acum. Cea mai mare realizare a lui a fost faptul că a rămas în picioare după lovituri puternice ale vieții, iar a mea că am reușit să vindec un suflet rătăcit și să îl readuc la viață”, a scris femeia pe contul ei de socializare.

cand a cunoscut-o alin oprea pe medanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Ce face azi fosta soție a lui Alin Oprea

Larisa Uță (fostă Oprea) locuiește în prezent la Londra, împreună cu cei doi copii pe care îi are cu solistul de la Talisman. Fosta soție a lui Alin Oprea este, de opt ani, instructor personal de fitness.

Inițial a deschis o sală de fitness la București, însă, după ce a decis să se stabilească la Londra, a vândut afacerea din Capitală.

Larisa Uță a făcut judo de performanță și deține un master în Marketing și Management în sport.

Din 2021, când s-a pronunțat divorțul, ea nu a mai avut ieșiri publice, considerând că nu duce o luptă egală, de la distanța la care se află. În plus, nu consideră că aspectele care țin de viața privată trebuie să fie tratate în presă.

Vezi și Cum l-a ajutat Medana pe Alin Oprea să renunțe la alcool. Artistul a renunțat definitiv la băutură: ”Eram sceptică la început” Primul interviu al iubitei cântărețului!

Citește și:

Demi Moore împlinește 60 de ani. Viața ca un thriller a celebrei actrițe: droguri, alcool, viol, depresie, divorțuri

Andreea Bănică tună și fulgeră! Cu cine are vedeta multe de împărțit, într-un parc din Capitală: ”Sunt fără cuvinte” Imaginile care vorbesc de la sine!