Ajunsă în Mexic, în casa bunicii sale, Thalia, în vârstă de 46 de ani, a postat o fotografie de la aniversare, scriind pe o rețea socială: ”Azi a fost o zi de neuitat! Dumnezeu ne-a binecuvântat să sărbătorim cea de-a 100-a aniversare a bunicii! Eva Mange Márquez, te iubesc!”.

¡Hoy fue un día inolvidable! Dios nos regaló la bendición de ver a nuestra abuela celebrar sus 100 años. Eva Mange Márquez, TE AMO. ?????????? Today was an unforgettable day! God gave us the blessing of celebrating our grandmother’s 100th birthday!!! Eva Mange Márquez, I LOVE YOU. ?

A post shared by Thalia (@thalia) on

Thalia, care trăiește în California, ea fiind căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola (care a fost însurat în trecut și cu Mariah Carey), cu care are doi copii, Sabrina, de 10 ani, și Mateo, de 6, nu a venit cu mâna goală la bunica sa. I-a adus un tort roz pe șapte nivele, din partea întregii sale familii.

? @thalia le trajo el pastel de parte de sus hijos a su abuelita ???

A post shared by ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca) on

Însă venirea Thaliei în Mexic a mai fost specială și din alt punct de vedere. Thalia s-a împăcat cu sora sa, actrița Laura Zapata, de 61 de ani, cea care o și îngrijește de ani buni pe bunică. În 2012, după ce mama lor a murit, iar Zapata a luat-o sub aripa sa pe bunică, un întreg scandal legat de bani și moșteniri a izbucnit în familie. Zapata a fost cea care a dat-o în judecată pe Thalia.

Acum, cele două par să fi revenit la sentimente mai bune. Judecând după fotografiile postate pe rețelele de socializare, cele două s-au simțit foarte bine, din moment ce au și cântat cu o trupă de mariachi.

Foto: Instagram

Vezi și Thalia, însărcinată cu al treilea copil? Detaliul care a dat-o de gol

Citește și: