Ducesa de Sussex a fost surprinsă cu ambele mâini în buzunare în Noua Zeelandă, unde se află în cadrul unui turneu. Comportamentul ei a fost taxat ca fiind lipsit de profesionalism.

meghan markle Noua ZeelandaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Experții în etichetă o critică într-un glas pe Meghan: ”Știm că Altețele lor ducele și ducesa de Sussex promovează un alt tip de monarhie, nou, relaxat, dar a avea mâinile în buzunar e prea mult”.

Acesta consideră că există mai multe feluri de a părea relaxat, pe care le permite titlul pe care îl poartă Meghan. Însă a sta cu mâinile în buzunar nu e unul dintre acestea. E ”prea relaxat, neprofesionist, indiferent cât de bine era îmbrăcată ducesa”.

În rest, așa cum au obișnuit, Meghan și Harry se comportă ca și până acum, având dese manifestări de afecțiune în public pe parcursul turneului lor care i-a purtat până acum în Fiji, Tonga, Australia și Noua Zeelandă. Mai mult, așa cum membrii familiei regale nu fac, cei doi s-au oprit de mai multe ori să facă poze cu fanii lor.

Cei doi vor termina turneul miercuri, iar joi vor reveni în Marea Britanie.

Vezi și De data asta chiar a dat-o-n bară! Meghan Markle, gafă vestimentară de proporții! E rușinos, mai ales pentru un membru al familiei regale!

Citește și: