Vedeta din ”When Harry Met Sally…” e cerută în mod constant de nevastă de John Mellencamp, încă din 2013, însă până acum nu a cedat. În final, insistențele artistului au dat roade, a povestit un prieten al cuplului.

Meg Ryan, mamă a doi copii și divorțată de Dennis Quaid în 2001, după 10 ani de mariaj, nu mai lua în considerare căsătoria. În plus, faptul că ea era legată de New York, iar John de Indiana, i-a ținut mult timp departe sau pe drumuri. În final, John a fost cel care a cedat, arătându-se dispus să petreacă mai mult timp în New York, alături de Meg și de fiica adolescentă a acesteia, Daisy.

John are și el cinci copii și trei divorțuri la activ. În ciuda acestora, e genul de bărbat care prețuiște insituția căsătoriei.

Meg Ryan John MellencampSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De două ori despărțiți

Relația dintre Meg și John, în vârstă de 66 de ani, nu a fost mereu una calmă. În 2015, cei doi se despărțeau deja pentru a doua oară, iar artistul declara: ”Mă urăște”. A fost momentul când el a reluat relația cu o fostă iubită, modelul Christie Brinkley. Însă după ce interviul a fost difuzat la radio, interviu în care John mai spunea că e un copil, că e genul de bărbat care se plânge, e schimbător și mofturos și are tot ce poate fi rău într-un bărbat, Meg a reintrat în peisaj. L-a sunat și i-a spus că în niciun caz nu îl urăște. De atunci sunt împreună din nou și iată că sunt deciși să-și ducă relația la un alt nivel.

Cei doi colaborează și pe plan profesional. În filmul ”Ithaca”, debutul regizoral al lui Meg, John e cel care a scris mare parte din coloana sonoră.

Meg întotdeauna l-a admirat pe John, care este și pasionat de pictură, fiind de părere că e una dintre cele mai creative persoane care există. Și sigur e, dacă găsește timp și inspirație să-i scrie de mână scrisori de dragoste, după cum mai povestește sursa.

Nunta din toamna va avea loc pe insula Daufuskie, unde John are o casă. Printre invitați, care vor fi aduși pe insula izolată cu feribotul, se vor afla și Tom Hanks sau Reese Witherspoon.

Foto: NorthFoto

Vezi și Richard Gere se căsătorește la aproape 70 de ani? Logodnica are jumătate din anii lui. Cum arată inelul

Citește și: