Nu doar nefericit, ci adesea dezgustat de propria persoană, după cum a recunoscut ele recent.

Pentru mulți tineri, Damian Drăghici este un artist-exemplu. Sunt aproape cinci decenii de când acesta face muzică și, de-a lungul anilor, numele lui a apărut pe afișe alături de artiști internaționali precum Joe Cocker, Shaggy, Cindy Lauper și James Brown.

Când a decis Damian Drăghici să-și schimbe viața

Și totuși… Invitat în platoul Xtra Night Show, Damian Drăghici a vorbit despre momentul în care a ales să își schimbe viața. Artistul a mărturisit că atunci când a venit pe lume Andrei, fiul lui, a fost momentul în care ceva s-a întâmplat cu el și și-a dat seama că are nevoie de o schimbare. Una radicală.

”Odată ce s-a născut Andrei și în ultimii 5-6 ani de zile, toată căutarea mea și toată regăsirea și toate terapiile i se datorează lui Andrei și Cristinei și faptuluică s-au întâmplat multe schimbări în viața mea, unde a trebuit să ajung la mine.

În ultimele două luni de zile am ținut post negru câte 7 zile.

Toate astea au avut de-a face cu a da la o parte pastila băuturii. Nu mai beau de 5 ani de zile.”, a mărturisit Damian Drăghici.

De asemenea, artistul a mărturisit că ajunsese într-un punct în care se săturase de propria persoană și a realizat că are nevoie de o schimbare radicală.

”Când ajungi să te saturi tu de tine.(…) Există două modalități prin care poți să te schimbi în viață: disperare sau dezgustare. Să fii total dezgustat de tine. M-am schimbat când m-am săturat de mine.”, a mai spus Damian Drăghici la Antena Stars.

Cum a reușit să slăbească 70 kg Damian Drăghici. Ajunsese să cântărească 163 kg, din cauza unui aliment. Cea mai periculoasă combinație pentru corp

Damian Drăghici, în vârstă de 53 de ani, și partenera lui, Cristina Stroe, formează un cuplu de mai mulți ani, iar diferența de vârstă de 20 de ani dintre ei nu a fost un impediment în calea dragostei lor. Mai mult din rodul iubiri lor a apărut și Andrei, fiul lor, alături de care Cristina apare adesea în imaginile de pe rețelele sociale.

familia-draghiciSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Andrei este minunea pe care am trăit-o în viața mea. E clar mâna lui Dumnezeu la mijloc, pentru că existau șanse foarte puține, minime! Unii doctori chiar nu îmi dădeau nicio șansă să rămân însărcinată vreodată. Și de asta Andrei e cea mai mare binecuvântare din viața noastră, pentru că a venit cu foarte multe lecții și a venit cu foarte multă iubire, o iubire atât de mare, încât învățăm și noi să ne iubim și să ne vedem prin ochii lui , poate mai mult decât o făceam înainte.

E o iubire care nu se compară cu nimic altceva!”, declara artista într-un interviu recent pentru impact.ro. Aceasta și partenerul ei au participat împreună la Te cunosc de undeva.

Vezi și Damian Drăghici și iubita sa au câștigat prima ediție „Te cunosc de undeva”. Au fost Luciano Pavarotti și Bryan Adams