”Nu simt un vid, chiar nu simt. Căsătoriile mele au fost un succes, în opinia mea. Şi, când s-au încheiat, au fost alegeri făcute pentru ca noi să fim fericiţi, pentru că poate că fericirea nu mai exista în interiorul acelei relaţii”, a declarat vedeta din ”Friends”.

„Desigur, au fost hopuri şi nu toate momentele au fost fantastice, dar, în cele din urmă, avem o singură viaţă şi nu aş rămâne în acea situaţie din frică (…) frica de a fi singură, de a nu putea supravieţui”, a mai spus Aniston, care se apropie cu pași repezi de 50 de ani.

„Când s-a făcut totul şi nu mai este nicio rezolvare, este în regulă. Nu este un eşec. Avem aceste clişee în jurul nostru că trebuie să reparăm. Ştii ce, asta înseamnă să gândești limitat”, a mai declarat actrița.

Aceasta a criticat și faptul că femeile se raportează, în căutarea fericirii, la niște clișee create în anii 50, care nu le mai reprezintă deloc.

Aniston nu a exclus posibilitatea unei noi căsnicii și nici apariția unui copil, însă nu va face asta pentru a-și ”implini” viața, pentru că existența ei e deja împlinită.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux au anunţat, pe 15 februarie, că s-au despărţit, după un mariaj care a durat patru ani.

Era a doua căsătorie pentru Jennifer Aniston, după cea cu Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după cinci ani de mariaj.

Vezi și Jennifer Aniston întinerește, în loc să îmbătrânească. A atras toate privirile la premiera unui film

Citește și: