Încet, încet, încep să apară detalii despre ce nu a mers între ei. În primul rând, Irina s-a simțit singură câtă vreme actorul a filmat pentru ”A star is born”, film în care el și Lady Gaga au rolurile principale. Susține că actorul a fost absent din punct de vedere emoțional în această perioadă, ea rămânând să aibă grijă de tot, inclusiv de copil, de fetița Lea De Seine Shayk Cooper, câtă vreme el se concentra doar pe filmări.

 

Chiar dacă, cel mai probabil, actorul nu a avut niciun fel de relație nepotrivită cu Lady Gaga, așa cum au scris tabloidele (cântăreața negând totul), tot a fost extrem de distant cu iubita lui. Iar când filmul s-a terminat, fiind recompensat cu o grămadă de premii, inclusiv Bafta, a încercat să se reapropie de Irina, dar lucrurile se schimbaseră iremediabil, a povestit o sursă din anturajul celor doi.

 

Pe acest fond a venit despărțirea. Însă Irina este o femeie puternică și-și vede de viață. A cceptat un contract și deja e la muncă, la ședințe foto interminabile în Islanda. De la o astfel de ședință foto a postat o fotografie, în care poate fi admirată în toată splendoarea din spate.

 

 

View this post on Instagram

 

? @intimissimiofficial

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

Nu se știe nici dacă Bradley a văzut instantaneul și cu atât mai puțin cum a reacționat.

Vezi și O noua despartire in showbiz! Dupa ce s-a zvonit ca isi tradeaza sotia cu o colega, iata ca anuntul oficial a venit!

Citește și: