Sigur, părerile sunt împărțite. Sunt mulți cei care o complimentează pe cântăreață, așa cum sunt destui și cei care îi reproșează că nu mai e deloc feminină. Pentru toți vedeta are un mesaj: ”Părul nu are nicio legătură cu feminitatea”.

asa-arata-vedeta-acum-la-50-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Şi mie îmi place ceea ce văd. E drept că, din fericire, am putut să mă tund aşa, pentru că am capul perfect rotund, am urechile proporţionate, faţa la fel.

Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani. Nu mi-am făcut intervenţii la faţă, doar puţin botox între sprâncene pentru că tot timpul stăteam încruntată şi mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. Şi atâta tot, altceva nu mi-am făcut. Dar probabil că moştenirea genetică fiind foarte bună, ăsta e şi motivul pentru care arăt atât de bine.”, a declarat Monica Anghel pentru OK!.

Nu mai este un secret faptul că Monica este o femeie pe cât se poate de independentă, astfel că a mărturisit sinceră că nu s-a consultat deloc cu soțul său atunci când a recurs la o schimbare atât de radicală de look. Dar, a explicat ea, și soțul său a abordat o schimbare de stil, căci și-a lăsat părul lung și s-a tatuat.

„Dar şi el şi-a lăsat părul lung şi barbă şi s-a tatuat. Deci e OK. Atâta timp cât nu ne facem rău unul altuia şi ne respectăm reciproc, cred că despre asta este vorba, nu contează că eu m-am tuns mai scurt.

Dar cred că tunsoarea ţine şi de personalitate, cum eşti tu ca om. Iar eu, dacă sunt un om foarte activ şi nu sunt genul de duduiţă, am simţit că mi se potriveşte. Viaţa e prea scurtă şi e despre altceva: despre a te simţi bine în pielea ta… ”, a mai explicat Monica Anghel.

”Nu mai vreau să fiu închistată şi nu mai vreau să fac frumos pentru că trebuie să fac frumos şi aşa dă bine. Atâta timp cât nu deranjez pe nimeni, cred că pot să mă manifest exact aşa cum îmi doresc eu. Consider că după 36 de ani de carieră şi după 50 de ani de viaţă, îmi permit acest lux. Mi l-am câştigat.

Nu sunt un om cu fiţe, sunt un om prietenos, bun, deschis, responsabil, am grijă de familia mea. Ştiu să fiu şi elegantă şi să dau cu aspiratorul. Aşa mă simt bine şi nu m-am schimbat, de fapt. Doar că până acum nişte ani cred că ţineam cont de ce spune lumea, că trebuie să te îmbraci într-un fel. Dar eleganţa şi feminitatea sunt cu totul altceva.

Mi-au mai scris unii pe reţelele astea că n-am pic de feminitate că m-am tuns aşa de scurt. Părul nu are nicio legătură cu feminitatea”, a conchis vedeta, perfect împăcată cu schimbarea la care a recurs.

Vezi și Ce mare s-a făcut băiețelul Monicăi Anghel! Aviv are deja 10 ani și știe ce vrea să facă în viață

Citește și:

Au sărbătorit 20 de ani de la căsătorie! Ce mult se iubesc

Nadine, viață de film: “Am stat 5 ani în terapie ca să nu-mi bat copilul”