Smiley este unul dintre cei mai de succes artiști din țara noastră, atât pe plan profesional 9el cochetând mai nou și cu filmul), cât și în plan personal. Dar la fel stau lucrurile și cu Marius Moga, cu doi ani mai vârstnic.

Dacă Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol, care i-a dăruit recent și o fetiță, pe Josephine, Marius Moga, fost antrenor la emisiunea ”Vocea României” și recent jurat la ”SuperStar România”, are o familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria.

Fiecare dintre ei, în ciuda notorietății, își trăiește viața discret și frumos.

”Noi ne-am separat și într-un moment în care eram foarte tineri”

Smiley și Marius Moga au colaborat foarte mult de-a lungul anilor și au participat împreună la numeroase proiecte de televiziune de la Pro TV. Despre relația lor a vorbit Smiley în podcastul realizat de Horia Brenciu. Acesta a explicat de ce, în urmă cu ani, relația dintre ei s-a răcut și nu au mai colaborat pe plan profesional.

“Moga a fost un tip foarte important în viața mea atunci când am început să lucrez cu Simplu, pentru că el a fost primul compozitor cu care am lucrat și care, cumva, mi-a dat șansa să lucrez în studio și să aflu mai multe decât știam în momentul ăla, dar noi, cumva, vedem muzica foarte diferit și de aici ne-am cam separat noi cumva.

Noi ne-am separat și într-un moment în care eram foarte tineri și, ca toți tinerii, eram ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși!

Eu nu mai sunt atât de orgolios, nu simt că mai am de demonstrat ceva, pentru mine nu mai e, de foarte mult timp, o chestie de competiție, sunt mult mai liber, mult mai înțelept!”, a declarat Smiley.

Și tot în podcastul menționat, Smiley a mai povestit candid: ”Când aveam 16 ani cântam, eram într-o trupă din Pitești. Am avut ocazia să lucrez în studio cu Gyuri Pascu. Eu am fost atras de producție, compoziție, de munca din spatele artistului decât de munca asta din față.

M-am fost niciodată frumușel, eram doar mai tinerel. Acum nu mai sunt orgolios, nu mai simt că am ceva de demonstrat, muzica nu mai e o chestie de competiție, sunt mult mai liber, înțelept”, a mai spus el.

De ce nu o alintă niciodată pe fetița lui și de ce nu renunță la barbă

Referindu-se la cele două prezențe feminine din viața lui, el a dezvăluit că este foarte atent ce îi cântă fiicei sale. ”Eu improvizez tot timpul, dar nu îi cânt versuri. Nu vreau să-i pătez cu nimic mintea curată. Acum, pentru că am un copil, sunt mult mai atent la poveștile pe care le știm noi de când eram mici”.

În plus, a mai mărturisit el, nu o alintă deloc pe fiica sa. ”Nu o alint, îi spun Josephine. Așa îmi doresc să-i spun mereu, e atât de frumos numele ăsta, încât e păcat să-l strici.

Am un copil foarte cool. Mergem cu ea în vacanțe, e cea mai bucuroasă când plecăm, îi place”.

Bineînțeles, Smiley a dat din casă și legat de Gina Pistol. A spus în stilul său caracteristic: ”Sunt bărbos pentru că Gina nu mă primește altfel acasă. Mi-am tuns barba și nu m-a recunoscut”.

Vezi și La 38 de ani, Smiley a luat o hotărâre mare: ”Asta e a patra zi. Poate reușesc vreo două-trei luni și după poate mă obișnuiesc așa”

Citește și:

Veste mare de la Mihai Morar: ”Pentru mine urmează al patrulea copil!”

Cine este Oase de la Dancing on Ice. A dansat alături de fotbaliști celebri: „Cu Tătărușanu m-am apucat de breakdance”