Potrivit acesteia, care a produs și mai multe documentare despre familia regală, regina este foarte fericită cu acest val de popularitate de care se bucură în prezent monarhia britanică și e conștientă că acesta este dat de cele două femei intrate în familie, Kate Middleton și Meghan Markle, dar și de cei trei copii ai prințului William și de cel care urmează să vină pe lume, al prințului Harry.

Se simte bine în această postură și nu e pregătită să renunțe la toate acestea, mai ales acum, explică sursa.

Charles nu va fi rege înainte să împlinească 80 de ani

Cât despre prințul Charles, deși e foarte pregătit să devină rege, e posibil ca asta să nu se întâmple înainte ca el să împlinească 80 de ani.

Asta pentru că regina Elisabeta mai poate trăi fără probleme încă 10 ani. ”Mama ei a trăit până la 101. Regina e aici pentru multă vreme… ar mai putea trăi cel puțin încă 10 ani”, spune sursa.

”A văzut tot ce era de văzut, a făcut tot ce era de făcut, este o mamă care muncește, o femeie care muncește și nu cred că va pleca nicăieri în viitorul apropiat”, mai spune acesta.

Îl protejează pe Charles?

Apoi, regina mai crede ceva. E convinsă că faptul că a devenit rege l-a ucis pe tatăl ei, la numai 56 de ani. E posibil să vrea să-și protejeze fiul de un asemenea stres.

George VI, tatăl reginei, a fost la cârma regatului doar 16 ani, până în 1952.

Vezi și Regina Elisabeta și prințul consort Philip au sărbătorit 71 de ani de căsătorie. O poveste de dragoste cum puține mai sunt

Citește și: